Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Rothenberger RODRUM VarioClean buisreinigingsmachine op accu

artikelnr: 85020021leveranciersnr:  1000003347

De RODRUM VarioClean is een compacte buisreinigingsmachine voor het verwijderen van blokkages in buizen met diameter 40-100mm. Dankzij het proper en discreet functioneren, is het geschikt voor HVAC, installateurs, conciërges, of voor gebruik in het huishouden, catering, hotels en publieke...

Lees meer
Bruto prijs: €1.385,00per stuk
Kenmerken
MerkRothenberger
Leverancierscode1000003347
EAN-Code4004625535448
Product soortOntstoppingsmachine
SerieRODRUM
TypeVarioClean
Uitgebreide info

De RODRUM VarioClean is een compacte buisreinigingsmachine voor het verwijderen van blokkages in buizen met diameter 40-100mm. Dankzij het proper en discreet functioneren, is het geschikt voor HVAC, installateurs, conciërges, of voor gebruik in het huishouden, catering, hotels en publieke gebouwen.

Uitermate geschikt voor ruimtes zonder stroomtoevoer.

  • CAS Accusysteem: Voor draadloos werken en extra veiligheid op de werkplaats
  • VarioClean Electronic: Drie snelheidsniveaus - voor deblokkeren, ontstoppen en volledige reiniging. Optimale aanpassing aan type van verstopping voor snellere werkvoortgang.
  • VarioClean Electronic: Spiraalbescherming - Snel lossen van spanning op de spiraal door de knop los te laten en beschadiging te voorkomen
  • DuraFlex spiralen: DuraFlex spiralen: lichter, flexibeler, en duurzaam in gebruik dankzij galvanisatie. Geoptimaliseerd voor gebruik met de R600 VarioClean op accu.
  • Onderling verwisselbare drums voor aanpassing aan verscheidene buisdiameters
  • Verwijderbare drum voor makkelijk transport
  • Proper en discreet werken in vergelijking met andere buisreinigingsmachines