Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

AircoPlate montageplaat t.b.v. werkschakelaar bij split-buitenunit (dak)opstellingen (doos a 10 stuks)

artikelnr: 99WS1015

De werkschakelaar vastschroeven aan de buitenunit bij een dakopstelling was in de praktijk vaak de enige optie die voorhanden was maar daar hebben we nu een maatwerkoplossing voor gevonden. Voorkom onnodige schade, lekkages, corrossievorming en storingen door zelftappers die eigenlijk nooit...

Lees meer
Bruto prijs: €9,95per stuk
Kenmerken
MerkAircoPlate
EAN-Code8719999502267
Product soortMontageplaat
Verpakkingshoeveelheid10 stuks
ToepassingWerkschakelaar
Uitgebreide info

De werkschakelaar vastschroeven aan de buitenunit bij een dakopstelling was in de praktijk vaak de enige optie die voorhanden was maar daar hebben we nu een maatwerkoplossing voor gevonden. Voorkom onnodige schade, lekkages, corrossievorming en storingen door zelftappers die eigenlijk nooit op deze manier toegepast hadden moeten worden. Door de werkschakelaar voortaan direct op een montagerail of opstellingsbalk te monteren voorkom je dergelijke ongewenste problemen. Kies voortaan voor de AircoPlate® om je installatie nog even dat laatste ontbrekende stukje vakmanschap mee te geven.

Specificaties

  • Afmetingen h=235mm b=120mm d=1,5mm
  • Diepte voetplaat= 80mm 
  • 3x M8/M10 uitsparingen in de voetplaat voor bevestigingsbout
  • 2x Ø3mm uitsparingen in de voetplaat voor schroeven
  • 1x uitsparing l=60mm x b=35mm met gebogen hoek aan de voorzijde t.b.v. kabeldoorvoer 
  • Uitgekiende positionering onder een hoek van 10° voor een veréénvoudigde montage
  • De AircoBase® hamerkopbout maakt 360° montage mogelijk
  • Te combineren met alle werkschakelaars

Leveringsomvang

10x AircoPlate® montageplaat
10x AircoBase® hamerkopbout M8 x 25mm
40x zelftappende Torx schroeven T20 x 15mm
10x carrosseriering M8
10x moer M8

De AircoPlate® is intern ontworpen en bedacht door één van onze airco-specialisten op basis van de gedane kennis en ervaringen in de praktijk, we hopen dat deze oplossing je gaat helpen met het leveren van een vakkundige installatie. Mocht je desondanks toch nog ondersteuning nodig hebben... ons team van airco-specialisten staat ook dan voor je klaar.

Over hulp gesproken: Zou je ons willen helpen? Door een foto van je installatie te maken waarin je de AircoPlate® hebt toegepast en deze te delen op social media? Tag vervolgens hierin je eigen (bedrijfs)naam, Wasco B.V. (groothandel), AircoPlate en trotsopjewerk.

De beste inzendingen nemen we mee in verdere uitingen voorzien van je (bedrijfs)naam. Samen Sterk in Airco Werk!