Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Aircotube koelleiding geisoleerd flare leidingset Ø 1/4" x 3/8" (rol van 3 meter) FS2303

artikelnr: 99AC1502

Aircotube® flare leidingset (FS) Klaar voor gebruik! De geïsoleerde gecombineerde koperen flare leidingset op rol is aan beide zijden voorzien van een flare met SAE flarewartels. De leidingset is afgedopt en wordt geleverd in een compacte en stevige kartonnen doos...

Lees meer
Bruto prijs: €47,68per lengte
Kenmerken
MerkAircotube
EAN-Code8719999500379
Product soortKoelleiding
TypeGecombineerd
ModelRol
KleurWit
Lengte3 m
AansluitingFlare
Aansluitmaat1/4" x 3/8"
VerpakkingshoeveelheidRol a 3 m
Uitgebreide info

Aircotube® flare leidingset (FS) Klaar voor gebruik! De geïsoleerde gecombineerde koperen flare leidingset op rol is aan beide zijden voorzien van een flare met SAE flarewartels. De leidingset is afgedopt en wordt geleverd in een compacte en stevige kartonnen doos inclusief handgreep.

De koelleiding is conform PED 2014/68/EU (EN 12735-1) en is daarmee geschikt voor alle koelgassen (H)CFK en HFA. De vernieuwde isolatie is versterkt en wederom voorzien van een oplopende meter indicatie. De isolatie is opgebouwd uit 3 lagen en daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken bij warmtepompinstallaties. De isolatie voldoet aan de hoogste Europese brandklasse BL-S1,d0 (EN 13501-1+1A) en is voorzien van het CE-keurmerk.