Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Atlantic Alfea Extensa M lucht/water warmtepomp 6 kW buitenunit

artikelnr: 4002277leveranciersnr:  527113

De Atlantic Alfea Extensa M monoblock is uiterst geschikt voor eenvoudige installatie en kleine ruimtes. Het compacte formaat, de stille buitenunit en eenvoudige installatie zorgen ervoor dat deze all-electric lucht/water warmtepomp perfect -in plaats van een cv-ketel- geïnstalleerd...

Lees meer
Bruto prijs: €4.720,00per stuk
Kenmerken
MerkAtlantic
Leverancierscode527113
EAN-Code3410535271139
Breedte1080 mm
Hoogte798 mm
Diepte518 mm
Aantal fasen1
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Tankvolume0 l
Aansluitspanning230 V
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Atlantic Alfea Extensa M monoblock is uiterst geschikt voor eenvoudige installatie en kleine ruimtes. Het compacte formaat, de stille buitenunit en eenvoudige installatie zorgen ervoor dat deze all-electric lucht/water warmtepomp perfect -in plaats van een cv-ketel- geïnstalleerd kan worden in bestaande woningen.

Monoblock voor verwarmen en koelen
Deze monoblock warmtepomp is speciaal ontworpen om te voldoen aan de verwarmings- en warmwatervraag van zowel nieuwe als bestaande woningen. Het is de meest efficiënte, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing. Deze warmtepomp is geschikt voor toepassingen met diverse warmte-afgiftesystemen en biedt ook de mogelijkheid tot koeling.

Een van de stilste warmtepompen op de markt

De Alfea Exensa M is één van de stilste lucht/water warmtepompen op de markt. De buitenunits van 5 en 6 kW produceren slechts 30 dB(A) op 5 m en de buitenunit van 8kW produceert slechts 34 dB(A) conform ERP data, 5M Q=2.

Smart Protect systeem: comfort en betrouwbaarheid gegarandeerd
Het Smart Protect-systeem waarborgt de optimale werking van de warmtepomp op de lange termijn en maximaliseert de prestaties gedurende de gehele levensduur. Tevens beschermt dit systeem de warmtepomp uitmuntend tegen vorst en vervuiling. Het Smart Protect-systeem brengt de installatie van de warmtepomp naar een hoger niveau, zonder extra benodigde installatieruimte. Deze unieke ontkoppelingsmethode tussen de buitenunit en het afgiftesysteem zorgt voor bescherming van de warmtewisselaar: een gegarandeerde flow over de buitenunit.

Complete levering en installatiegemak
Bij de Alfea Extensa M is alle technologie geïntegreerd in de binnenunit, zowel het buffervat, de ontkoppelingspomp en de aftapkraan als de elektrische back-up en de vuilafscheider. De warmtepomp is daardoor snel en eenvoudig te installeren.

Toepassingen
Een Alfea Extensa M warmtepomp is geschikt voor afgifte aan:

  • Vloerverwarming: ideaal dankzij de lage watertemperaturen
  • Dynamische convectoren: ideaal voor ruimtes die bij voorkeur snel worden opgewarmd of afgekoeld zoals slaapkamers
  • Lage-temperatuur radiatoren: energiezuiniger dan klassieke radiatoren
  • Sanitair warm water: middels het type Duo met geïntegreerde boiler of door toevoeging van een driewegklep en boiler met ingebouwde warmtewisselaar