Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Bosch Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp 10 R-S

artikelnr: 10550883leveranciersnr:  7738602280

De Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp heeft alleen een buitenunit. Dat spaart ruimte, tijd en kosten. Deze monoblock warmtepomp is een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor duurzame verwarming, koeling en warm water. Dankzij zijn brede vermogensrange van 4 tot 30 kW...

Lees meer
Bruto prijs: €4.492,00per stuk
Kenmerken
MerkBosch
Leverancierscode7738602280
EAN-Code4062321740948
Breedte1385 mm
Hoogte864 mm
Diepte523 mm
Gewicht105 kg
Aantal fasen1
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp heeft alleen een buitenunit. Dat spaart ruimte, tijd en kosten. Deze monoblock warmtepomp is een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor duurzame verwarming, koeling en warm water. Dankzij zijn brede vermogensrange van 4 tot 30 kW is de Compress 2000 AWF geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen, maar ook voor bijvoorbeeld kleine appartementencomplexen.

Duurzaam verwarmen en koelen
De Compress 2000 AWF warmtepomp kan zowel worden toegepast voor volledig gasloze verwarming (all-electric), als voor hybride verwarming. De hybride variant is bovendien All-electric Ready: wil je later alsnog overstappen op volledig gasloos, dan kan dan dat snel en eenvoudig met een elektrisch element (accessoire).

Geen binnenunit, gemakkelijk in te passen
De Bosch Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp heeft alleen een buitenunit. Dat scheelt tijd en kosten bij installatie. Bovendien is er weinig ruimte nodig; minder dan 2 m² voor de hele installatie. Daardoor is het ook mogelijk om de warmtepomp op het balkon, aan de muur of op de grond te installeren.

Kenmerken

  • Full monoblock warmtepomp zonder binnenunit
  • Stille werking
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Efficiënte, duurzame verwarming, koeling en warm water
  • Verschillende vermogens 4-16kW en 12-30kW (3-fase)
  • 3 chassisformaten: klein, middelgroot en groot chassis (twee ventilatoren)
  • Intuïtieve bediening: via gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Hoge subsidie (ISDE)

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.850,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA26296.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.