Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Daikin Altherma HPC warmtepompconvector wand 1,0kW rechts incl. afstandsbediening

artikelnr: 7832336leveranciersnr:  FWXT10ABTV3C

De Daikin Altherma HPC warmtepompconvector is een optimale koel- en verwarmingscombinatie op het gebied van energierendement, comfort en flexibiliteit.

Door koeling en verwarming te bieden, is de Daikin Altherma HPC combineerbaar met vloerverwarmingsleidingen en kan verouderde radiatoren...

Lees meer
Bruto prijs: €653,00per stuk
Kenmerken
MerkDaikin
LeverancierscodeFWXT10ABTV3C
EAN-Code4573535171270
Product soortWarmtepompconvector
SerieAltherma HPC
TypeWand
Modelrechts
Vermogen1,0 kW
Uitgebreide info

De Daikin Altherma HPC warmtepompconvector is een optimale koel- en verwarmingscombinatie op het gebied van energierendement, comfort en flexibiliteit.

Door koeling en verwarming te bieden, is de Daikin Altherma HPC combineerbaar met vloerverwarmingsleidingen en kan verouderde radiatoren vervangen. De eenheid is verkrijgbaar in drie modellen (vloerstaand, wandmontage en verborgen) en past dankzij de stille werking in elke slaap- of woonkamer.

Kenmerken

  • Hoog verwarmings-/koelvermogen via geforceerde convectie
  • Leidingaansluiting aan de rechterkant
  • Geoptimaliseerd voor gebruik met warmtepompen, debiet T (°C) tot 35 °C in verwarmingsmodus
  • Op de muur gemonteerd binnendeel
  • De unit is uitgerust met een bedieningsscherm dat werkt met een infrarood afstandsbediening