Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Delabie Tempomatic 4 infrarood wastafelkraan voor koud of voorgemengd water, chroom

artikelnr: 37800286leveranciersnr:  440106

De Tempomatic 4 wastafelkraan is door zijn infrarood bediening ideaal voor gebruik in openbare ruimtes. Door de infrarood bediening is er een totale hygiëne omdat er geen manueel contact is met de kraan. De kraan heeft een automatisch antibacteriële spoeling van 60 seconden elke...

Lees meer
Bruto prijs: €376,00per stuk
Kenmerken
MerkDelabie
Leverancierscode440106
EAN-Code3456330136020
MontagewijzeBlad/kraangat
OppervlaktebeschermingVerchroomd
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
Type voedingBatterij
TemperatuurbegrenzingNee
Aansluiting aanvoerSlang (wartel)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Tempomatic 4 wastafelkraan is door zijn infrarood bediening ideaal voor gebruik in openbare ruimtes. Door de infrarood bediening is er een totale hygiëne omdat er geen manueel contact is met de kraan. De kraan heeft een automatisch antibacteriële spoeling van 60 seconden elke 24 uur na het laatste gebruik. De debietregelaar is ingesteld op 3 l/min bij 3 bar maar kan worden aangepast naar minimaal 1,5 tot maximaal 6 l/min. De 223 Lithium 6V batterijen zijn geïntegreerd in de kraan. De kraan heeft een 3/8" flexibele slangaansluiting en kan worden aangesloten op een wastafelonderbouwthermostaat voor gemengd water of direct op de koud waterleiding. Geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

10 jaar garantie.