Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Duco DucoBox Reno perilex stekker

artikelnr: 4530133leveranciersnr:  0000-4805

De DucoBox Reno is een compacte, duurzame en uiterst energiezuinige afzuigunit, die uitermate geschikt is voor vervangingsprojecten. De luchtverversingsunit voert de vochtige en/of vervuilde lucht af wanneer dat nodig is en in de juiste hoeveelheid. De eenvoudige constructie en efficiënte...

Lees meer
Bruto prijs: €280,71per stuk
Kenmerken
MerkDuco
Leverancierscode0000-4805
EAN-Code5425037157957
Breedte381 mm
Hoogte204 mm
Diepte366 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalOverig
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De DucoBox Reno is een compacte, duurzame en uiterst energiezuinige afzuigunit, die uitermate geschikt is voor vervangingsprojecten. De luchtverversingsunit voert de vochtige en/of vervuilde lucht af wanneer dat nodig is en in de juiste hoeveelheid. De eenvoudige constructie en efficiënte gelijkstroommotor staan garant voor een lange levensduur. Deze slimme renovatiebox maakt het voor de installateur mogelijk om een verouderd ventilatiesysteem tot 25% sneller uit te wisselen. Het systeem combineert de kracht van bestaande oplossingen en pakt de zwaktes aan.

Maximale energiewinst
De DucoBox Reno is voorzien van een energiezuinige backward curved ventilator. Verder is er standaard een vochtmeting voorzien en kan de vraagsturing nog verfijnd worden met een snel te monteren “Plug & Play” CO2-Boxsensor. Zoals bij alle Duco oplossingen kan dit nog aangevuld worden met alle modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.

Snelle installatie
Snelle installatie De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Met zijn hoogte van 20 cm is de DucoBox Reno zeer eenvoudig weg te werken. Het toestel wordt ingeregeld zonder het deksel van de ventilatie unit te moeten demonteren. Via een afdekkapje zijn alle regelknoppen onmiddellijk bereikbaar, zonder extra tools te moeten gebruiken. Door de slimme kopieerfunctie is het mogelijk om binnen seriematige bouw de instellingen over te nemen naar gelijkaardige woningen.

Easy to service
Het beperkt aantal onderdelen maakt het onderhouden van het systeem zeer eenvoudig. De motor met achterovergebogen schoepen is bovendien snel en eenvoudig te reinigen. Voor een slimme oplevering kan een bedieningsschakelaar op de ventilatiebox vastgeklikt worden.