Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Duco DucoBox Silent standaard RF 230V woonhuisventilator gelijkstroom randaarde

artikelnr: 4530000leveranciersnr:  0000-4215
De DucoBox Silent is een compacte, duurzame en uiterst en uiterst energiezuinige afzuigunit, ontwikkeld voor toepassing binnen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) en voert de vochtige en/ of vervuilde lucht af wanneer dat nodig is en in de juiste hoeveelheid. De DucoBox...
Lees meer
Bruto prijs: €280,71per stuk
Kenmerken
MerkDuco
Leverancierscode0000-4215
EAN-Code5425037150552
Breedte480 mm
Hoogte480 mm
Diepte194 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingKanaaleind
Energie-efficiëntieklasseB
Geschikt voor bewegingssensorJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De DucoBox Silent is een compacte, duurzame en uiterst en uiterst energiezuinige afzuigunit, ontwikkeld voor toepassing binnen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) en voert de vochtige en/ of vervuilde lucht af wanneer dat nodig is en in de juiste hoeveelheid. De DucoBox Silent maakt gebruik van slechts één printplaat voor zowel de regel- als besturingselektronica. De eenvoudige constructie en efficiënte gelijkstroommotor staan garant voor een lange levensduur.