Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Eva Calor Kali pelletkachel 9 kW, zwart

artikelnr: 5450390leveranciersnr:  9016003200

De Eva Calòr Kali pelletkachel is een compacte pelletkachel met een thermisch vermogen van 9,0kW. De Italiaanse pelletkachel combineert design met praktische warmte. De compacte Kali pelletkachel is uitermate geschikt voor het verwarmen van een huis, maar ook voor verwarming in een...

Lees meer
Bruto prijs: €1.194,92per stuk
Kenmerken
MerkEva Calor
Leverancierscode9016003200
Product soortPelletkachel
SerieKali
KleurZwart
Lengte438 mm
Hoogte797 mm
Diepte455 mm
Vermogen9 kW
Uitgebreide info

De Eva Calòr Kali pelletkachel is een compacte pelletkachel met een thermisch vermogen van 9,0kW. De Italiaanse pelletkachel combineert design met praktische warmte. De compacte Kali pelletkachel is uitermate geschikt voor het verwarmen van een huis, maar ook voor verwarming in een recreatiewoning. Dankzij de interne thermostaat is de temperatuur in de woning perfect regelen en beheren. Door de optionele wifi-module (artikelnummer 5450393) is het zelfs mogelijk de pelletkachel op afstand te bedienen.

Vraag vrijblijvend advies aan: Advies aanvragen