Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Fernox Powerflow spoelmachine MKIII incl. slangen en koppelingen

artikelnr: 8606560leveranciersnr:  56874

Powerflushing is de meest efficiënte en doeltreffende manier om een systeem te reinigen. Een krachtige stroom schoon water verwijdert onder gecontroleerde omstandigheden verontreiniging uit een installatie. Door de spoelpomp rechtstreeks aan te sluiten op het circuit wordt deze ontdaan...

Lees meer
Bruto prijs: €1.799,00per stuk
Kenmerken
MerkFernox
Leverancierscode56874
EAN-Code5014551102569
MateriaalOverig
WerkingsprincipeOverig
Uitgebreide info

Powerflushing is de meest efficiënte en doeltreffende manier om een systeem te reinigen. Een krachtige stroom schoon water verwijdert onder gecontroleerde omstandigheden verontreiniging uit een installatie. Door de spoelpomp rechtstreeks aan te sluiten op het circuit wordt deze ontdaan van kalkaanslag, roest, slib en bacteriën. Onderdeel van de behandeling is de toevoeging van Fernox Cleaner F3/F5. Hiermee wordt zelfs de meest hardnekkige verontreiniging verwijderd.