Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home ruimtethermostaat DT4 bedraad aan/uit wit

artikelnr: 3700710leveranciersnr:  DT40WT20
Honeywell Home DT4 digitale ruimtethermostaten zijn bestemd voor de bediening van CV-toestellen, warmtepomp, thermische motoren en/of zone-afsluiters, maar ook toepasbaar voor koeling.Eenvoudig te bedienen dankzij een groot LED-display en energiebesparende modus via ECO functie.Temperatuurbereik:...
Lees meer
Bruto prijs: €81,40per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeDT40WT20
EAN-Code5059085002619
MontagewijzeOpbouw
KleurWit
Breedte101 mm
ModelAan/Uit
Hoogte101 mm
Diepte23.5 mm
Aansluiting2-draads
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Honeywell Home DT4 digitale ruimtethermostaten zijn bestemd voor de bediening van CV-toestellen, warmtepomp, thermische motoren en/of zone-afsluiters, maar ook toepasbaar voor koeling.Eenvoudig te bedienen dankzij een groot LED-display en energiebesparende modus via ECO functie.Temperatuurbereik: 5-35°COntworpen voor installateurs. Gemaakt voor gebruikersDT4 Ruimtethermostaten combineren een slank en modern ontwerp met eenvoudige functionaliteiten. Gemakkelijk in gebruik, met eigenschappen waar je van gaat houden. Ze bieden alles wat installateurs en klanten willen en nodig hebben.Ontworpen om samen te werken met bestaande en toekomstige productenDT4 Ruimtethermostaten zijn geschikt voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing. Van aan/uit en OpenTherm cv-ketels, stadsverwarming tot warmtepompen. Ze werden ontworpen voor verschillende soorten woningen en systeemtoepassingen en zijn verkrijgbaar als bedrade of draadloze oplossing. Kies simpelweg de juiste DT4 thermostaat voor uw klant.Ondersteunt groenere energiesystemenDT4 Ruimtethermostaten kunnen geïnstalleerd worden als thermostaat of als onderdeel van een bredere comfortoplossing, zoals de HCC100 Multizone vloercomfortregelaar of als onderdeel van evohome. DT4 Ruimtethermostaten ondersteunen zowel hybride als groenere energiesystemen inclusief warmtepompen, zonering, vloerverwarming en -koeling.