Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home CO-melder

artikelnr: 8496040leveranciersnr:  XC70-NEFR-A

Het is te adviseren om naast apparaten die werken op gas een koolmonoxidemelder (CO-melder) te plaatsen, alsook in de slaapkamers en in kamers waar veel tijd wordt doorgebracht. De XC70 is een kwalitatief hoogstaande CO-melder met een moderne vormgeving, die gebruik maakt van bewezen sensortechnologie...

Lees meer
Bruto prijs: €48,00per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeXC70-NEFR-A
EAN-Code5027526402069
Product soortCO Melder
Elektra aansluitingBatterij
UitvoeringStand Alone (Niet koppelbaar)
Uitgebreide info

Het is te adviseren om naast apparaten die werken op gas een koolmonoxidemelder (CO-melder) te plaatsen, alsook in de slaapkamers en in kamers waar veel tijd wordt doorgebracht. De XC70 is een kwalitatief hoogstaande CO-melder met een moderne vormgeving, die gebruik maakt van bewezen sensortechnologie en daarmee zorgt voor een gerust gevoel.

Eenvoudig te installeren

De CO-melders uit de XC-serie van Honeywell worden gekenmerkt door de compacte afmetingen en de moderne vormgeving. De melders zijn eenvoudig en snel te installeren met de bijgeleverde montagekits en hebben geen bedrading nodig. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij. Er dienen dus geen onderdelen, sensoren of batterijen te worden vervangen.

Vooralarm en dataopslag

Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan door defecte apparaten die na verloop van tijd steeds meer koolmonoxide lekken. Daarom heeft de XC70 koolstofmonoxidemelder een vooralarmfunctie die bescherming biedt tegen deze situaties. Het vooralarm begint te waarschuwen zodra 25% van het alarmniveau (tijd en concentratie) is bereikt.

Lange levensduur

De de door Honeywell toegepaste speciale technologie verzekert complete nauwkeurigheid en betrouwbaarheid met maar liefst zeven tot tien jaar levensduur bij werking onder normale condities. De XC-70 komt met een garantie van 7 jaar.

Aparte indicatoren voor elke status van de melder

  • Alarm
  • Voeding
  • Storing
  • Ventileren (vooralarm)