Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Loctite 570 draadafdichting 50ml

artikelnr: 3680541leveranciersnr:  229127

Schroefdraadafdichtingsmiddel met lage sterkte , en trage uitharding voor metalen onderdelen. Ideaal voor toepassingen waar latere demontage noodzakelijk kan zijn.
LOCTITE® 570 is een opaak, zilver-bruin, methacrylaat schroefdraadafdichtingsmiddel met lage sterkte dat ideaal is...

Lees meer
Bruto prijs: €42,00per stuk
Kenmerken
MerkLoctite
Leverancierscode229127
EAN-Code5010266133553
Product soortDraadafdichting
Type570
Inhoud50 ml
Uitgebreide info

Schroefdraadafdichtingsmiddel met lage sterkte , en trage uitharding voor metalen onderdelen. Ideaal voor toepassingen waar latere demontage noodzakelijk kan zijn.
LOCTITE® 570 is een opaak, zilver-bruin, methacrylaat schroefdraadafdichtingsmiddel met lage sterkte dat ideaal is voor toepassingen waar latere demontage noodzakelijk of gewenst is. Dit op methacrylaat gebaseerde product is speciaal ontwikkeld voor een zeer langzame uitharding. Het biedt een losbreeksterkte van 5,5 Nm op metalen onderdelen en kan worden gebruikt op draadmaten tot M80/R3". het is thixotroop om na aanbrenging, de migratie van het afdichtingsmiddel te beperken.

  • Lage sterkte voor gemakkelijke demontage
  • Voor metalen, tapse schroefdraden en verbindingen
  • Langzame uitharding
  • Thixotroop voor beperkte migratie van afdichtingsmiddel