Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Mastercool magnetische hanger voor manifolds op buitenunits en op overige metalen max. 25 kg

artikelnr: 90060307leveranciersnr:  MC-HANGER

Productomschrijving

De robuuste magnetische hanger van Mastercool is ontworpen voor gebruik met elke manifold op de markt. De MC-HANGER (niet te verwarren met die rapper uit de jaren 90) is geconstrueerd met een robuuste magneet die meer dan 20 kg kan vasthouden...

Lees meer
Bruto prijs: €39,95per stuk
Kenmerken
MerkMastercool
LeverancierscodeMC-HANGER
Product soortMagneethanger
Uitgebreide info

Productomschrijving

De robuuste magnetische hanger van Mastercool is ontworpen voor gebruik met elke manifold op de markt. De MC-HANGER (niet te verwarren met die rapper uit de jaren 90) is geconstrueerd met een robuuste magneet die meer dan 20 kg kan vasthouden en is afgewerkt met een zwart geanodiseerde buitenkant om duurzaamheid te garanderen. Dankzij de knopstijl kan de technicus elke manifold veilig ophangen voor handsfree bediening, terwijl de beugel extra functionaliteit biedt op uitdagende oppervlakken, zoals het ophangen van een manifold onder de stalen motorkap van een auto terwijl er muziek klinkt op de achtergrond.

Specificaties:
• Materiaal: zwart geanodiseerd
• Gewichtscapaciteit: max. 25 kg
• Afmetingen: Ø 56 mm