Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe MT-MB21-019-FS-E water/water boosterwarmtepomp met geregelde klep

artikelnr: 0850679leveranciersnr:  084114

De NIBE MT-MB21 boosterwarmtepomp is een compacte water/water warmtepomp die met behulp van een laagtemperatuur warmte- net warmtapwater bereidt. Wordt een appartementengebouw bijvoorbeeld door een centraal opgestelde warmtepomp of via stadsverwarming duurzaam voorzien van cv-verwarming...

Lees meer
Bruto prijs: €4.035,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode084114
Breedte620 mm
Hoogte1570 mm
Diepte620 mm
Gewicht110 kg
Aansluitspanning230 V
Max. verwarmingsaanvoertemperatuur65 °C
Energie-efficiëntie van waterverwarming (Nwh)161 %
CapaciteitsprofielL
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE MT-MB21 boosterwarmtepomp is een compacte water/water warmtepomp die met behulp van een laagtemperatuur warmte- net warmtapwater bereidt. Wordt een appartementengebouw bijvoorbeeld door een centraal opgestelde warmtepomp of via stadsverwarming duurzaam voorzien van cv-verwarming met een aanvoertemperatuur van 5 tot 50°C, dan kan de NIBE MT-MB21 dit cv-water als bron gebruiken om per appartement warmtapwater van 65°C te bereiden. Zelfs als ’s zomers geen cv-verwarming nodig is, functioneert de booster prima met een aanvoertemperatuur van bijvoorbeeld 18°C. De NIBE MT-MB21 heeft – afhankelijk van uitvoering, brontemperatuur en ingestelde tapwatertemperatuur – een COP van 5,2 of zelfs 8,5 en voorziet daarmee in een zeer energiezuinige warmtapwatervoorziening. Dankzij de geïntegreerde boiler (180 of 190 liter) biedt hij een comfortabele hoeveelheid warmtapwater.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 950,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA14985.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.