Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe PUB2-DS2 indirect gestookte boiler staand model 270 liter 47kW met dubbele scheiding

artikelnr: 0850216leveranciersnr:  087460

De serie NIBE PUB DS bestaat uit drie indirect verwarmde spiraalboilers die zijn voorzien van een of twee koperen verwarmingsspiralen met droge dubbel scheiding (met Kiwa-keur). Daarmee voldoen de boilers aan de eisen met betrekking tot de scheiding tussen cv-water en tapwater, wat betekent...

Lees meer
Bruto prijs: €3.510,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode087460
EAN-Code7331421325964
Breedte600 mm
Hoogte1410 mm
Diepte600 mm
Diameter600 mm
Energie-efficiëntieklasseC
Inhoud270 l
Materiaal boilervatKoper
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De serie NIBE PUB DS bestaat uit drie indirect verwarmde spiraalboilers die zijn voorzien van een of twee koperen verwarmingsspiralen met droge dubbel scheiding (met Kiwa-keur). Daarmee voldoen de boilers aan de eisen met betrekking tot de scheiding tussen cv-water en tapwater, wat betekent dat ze mogen worden toegepast in installaties met een cv-vermogen dat groter is dan 45 kW. Met een inhoud die varieert van 160 tot 500 liter ben je met een NIBE PUB DS boiler altijd verzekerd van een passende hoeveelheid warmtapwater. NIBE PUB DS boilers zijn met name geschikt voor grotere woningen en centraal opgestelde collectieve warmtapwatervoorzieningen. De NIBE PUB DS is voorzien van een stalen boilervat met een corrosiebestendige koperen binnenbekleding. De efficiënte, hoogwaardige isolatie beperkt het warmteverlies tot een minimum. Bij de NIBE PUB 500 DS is de isolatie afneembaar zodat de boiler eenvoudig kan worden gehanteerd en geïnstalleerd.

MET KIWA-KEUR
De boilers zijn voor droge dubbele scheiding voorzien van Kiwa-keur.

VOOR GROTERE CV-INSTALLATIES
Bij cv-installaties met een vermogen > 45 kW en koppeling met cv is Kiwa-keur verplicht.

BREED TOEPASBAAR
Ook geschikt voor installaties met een ringleiding.