Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Pentec Open verdeler 22mm knel (35 kW)

artikelnr: 3652694leveranciersnr:  1815-6-06-01

Open Verdeler (35 kW) t.b.v. hybride (warmtepomp) systemen

In situaties met meerdere pompen en warmte-opwekkers (bijv. een hybride warmtepomp opstelling of een combinatie met een hout- / pelletkachel met pompgroep) kan er fluctuatie en wijziging in de flow ontstaan....

Lees meer
Bruto prijs: €102,49per stuk
Kenmerken
MerkPentec
Leverancierscode1815-6-06-01
EAN-Code8717065039037
Product soortOpen verdeler
KleurRAL7004
Aansluiting4x knel
Aansluitmaat22 mm
Vermogen35 kW
ToepassingHybride systemen
Uitgebreide info

Open Verdeler (35 kW) t.b.v. hybride (warmtepomp) systemen

In situaties met meerdere pompen en warmte-opwekkers (bijv. een hybride warmtepomp opstelling of een combinatie met een hout- / pelletkachel met pompgroep) kan er fluctuatie en wijziging in de flow ontstaan. Om de onderlinge beïnvloeding van de circulatiepompen zoveel mogelijk te beperken dient er een open verdeler geplaatst te worden.

In deze open verdeler kan de warmte van het ene circuit naar het andere circuit worden overgedragen en zullen beide waterstromen elkaar nauwelijks beïnvloeden. Dit noemt men hydraulische scheiding. De open verdeler voorkomt zo flow-problemen en storingen in CV-ketel, warmtepomp en / of kachel.