Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Rada Outlook sleutelschakelaar voor het uitschakelen van tappunten

artikelnr: 31009665leveranciersnr:  2.1931.314
Sleutelschakelaar voor aansluiting op Outlook sensorboxen. Maximaal 3 digitale mengkranen. De sleutelschakelaar is geschikt voor het tijdelijk uitschakelen van maximaal 3 Outlook digitale mengkranen voor bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden. Er moet wel rekening gehouden worden dat ondanks...
Lees meer
Bruto prijs: €260,00per stuk
Kenmerken
MerkRada
Leverancierscode2.1931.314
EAN-Code5013181118261
Product soortSleutelschakelaar
SerieOutlook
ToepassingOutlook systemen
Uitgebreide info
Sleutelschakelaar voor aansluiting op Outlook sensorboxen. Maximaal 3 digitale mengkranen. De sleutelschakelaar is geschikt voor het tijdelijk uitschakelen van maximaal 3 Outlook digitale mengkranen voor bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden. Er moet wel rekening gehouden worden dat ondanks de sleutelschakelaar actief is de cyclusspoeling nog steeds kan plaatsvinden. De schakelaar wordt geleverd met kabeldoorvoer. (niet gemonteerd)