Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ResQ-tape Classic zwart 50mm x 3,65meter

artikelnr: 8605560leveranciersnr:  RT2020012BK

ResQ-tape Classic is gemaakt van zuivere siliconen en is algemeen toepasbaar als isolatie- en afdichtingstape onder wisselende omstandigheden. De tape hecht uitsluitend aan zichzelf en kan op natte en vervuilde ondergronden worden aangebracht. De ondergrond hoeft niet vooraf droog- of schoongemaakt...

Lees meer
Bruto prijs: €24,20per stuk
Kenmerken
MerkResQ-tape
LeverancierscodeRT2020012BK
EAN-Code8718591410369
Product soortSiliconentape
SerieClassic
KleurZwart
Lengte3,65 m
Breedte50 mm
Overige100% siliconen (zelfhechtend)
Uitgebreide info

ResQ-tape Classic is gemaakt van zuivere siliconen en is algemeen toepasbaar als isolatie- en afdichtingstape onder wisselende omstandigheden. De tape hecht uitsluitend aan zichzelf en kan op natte en vervuilde ondergronden worden aangebracht. De ondergrond hoeft niet vooraf droog- of schoongemaakt te worden. De tape fuseert razendsnel tot een vloeistof- en luchtdichte (permanente) afdichting tot maximaal 8 Bar druk. De tape heeft een isolerend vermogen van 8 kV, is blijvend elastisch en is eenvoudig verwijderbaar. De brede 5 cm rol is bijzonder geschikt voor grotere overlappingen.