Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sanibroyeur Sanicom 1 opvoerinstallatie voor badkamers, keukens en wasruimtes zonder toilet

artikelnr: 23143912leveranciersnr:  COM1002
De Sanicom® 1 Expert-line is een professionele opvoerinstallatie die bij uitstek geschikt is voor projectmatige en intensief huishoudelijke toepassingen. Dit model wordt op de grond geplaatst en is eenvoudig te installeren, met inlaten aan beide zijden voor optimale flexibiliteit.De Sanicom®...
Lees meer
Bruto prijs: €1.726,00per stuk
Kenmerken
MerkSanibroyeur
LeverancierscodeCOM1002
EAN-Code3308815082851
Nom. stroom3.3 A
Breedte631 mm
Hoogte348 mm
Diepte205 mm
Reservoir-inhoud14 l
Aantal fasen1
Materiaal reservoirPolyethyleen (PE)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De Sanicom® 1 Expert-line is een professionele opvoerinstallatie die bij uitstek geschikt is voor projectmatige en intensief huishoudelijke toepassingen. Dit model wordt op de grond geplaatst en is eenvoudig te installeren, met inlaten aan beide zijden voor optimale flexibiliteit.De Sanicom® 1 Expert-line kan afvalwater tot 90°C van een vaatwasser of wasmachine verpompen. Deze opvoerinstallatie is uitgevoerd met één luchtgekoelde motor en heeft toepassingsmogelijkheden voor een extern Sanialarm.Bijzonder geschikt voor de afvoer van grijs afvalwater in horecagelegenheden en kantines.