Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron LWA 252 warmtepompboiler

artikelnr: 1110020leveranciersnr:  074264

De STIEBEL ELTRON LWA 252 afvoerluchtwarmtepomp is een compact toestel met warmteterugwinning, dat woningen en eengezinshuizen centraal voorziet van verse lucht en warm water. Dankzij de compacte uitvoering is slechts zeer weinig ruimte nodig.

Comforteigenschappen
Voor de...

Lees meer
Bruto prijs: €5.552,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode074264
EAN-Code4017210742640
Breedte696 mm
ModelOverig
Hoogte1860 mm
Diepte735 mm
Gewicht150 kg
Circulatie-aansluitingOverig
Solar-integratieNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON LWA 252 afvoerluchtwarmtepomp is een compact toestel met warmteterugwinning, dat woningen en eengezinshuizen centraal voorziet van verse lucht en warm water. Dankzij de compacte uitvoering is slechts zeer weinig ruimte nodig.

Comforteigenschappen
Voor de warmteterugwinning uit de afvoerlucht is een afvoerlucht/water-warmtepomp geïntegreerd, waarmee de warmwaterboiler wordt geladen. Met de geïntegreerde regeling worden de parameters voor de ventilator en de gewenste temperatuur ingesteld. Bovendien zijn verschillende tijdprogramma's beschikbaar om de ventilatiewerking en de warmwaterbereiding te ondersteunen, ook wanneer de bewoners afwezig zijn.

Efficiëntie
De ventilator met constant debiet werkt bijzonder energiebesparend. Het geoptimaliseerde koelcircuit verbetert de totale efficiëntie van de installatie. De aansluitingen voor afvoerlucht en uitlaatlucht bevinden zich aan de zijkant of bovenkant van het toestel.

Eenvoudig installeren
De toevoer van de verse buitenlucht regelt het toestel decentraal. Het grote voordeel is dat grootste deel van de luchttransportleidingen achterwege gelaten kan worden. In het geval van een renovatie is een luchtafvoertoestel de beste oplossing.

De belangrijkste kenmerken

  • Compacte afvoerluchtwarmtepomp met de functies ‘Ventilatie en Warmwaterbereiding’
  • Bijzonder energiebesparend door uitstekende isolatie van de geïntegreerde warmwaterboiler
  • Voor installatie achteraf in bestaande gebouwen
  • Groot warmwatercomfort
  • Hoog warmwatercomfort dankzij 300-l-boiler

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 725,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01622.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.