Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 115i tangthermometer met smartphone bediening

artikelnr: 8493150leveranciersnr:  0560 2115 02

In combinatie met smartphone of tablet wordt de tangthermometer testo 115i de ideale temperatuurmeter voor service en het opsporen van fouten bij koelsystemen, airco’s en verwarmingsinstallaties en voor de installatie ervan. Daarnaast kan men er ook aanvoer- en retourtemperaturen mee...

Lees meer
Bruto prijs: €76,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0560 2115 02
EAN-Code4029547022487
Product soortTangthermometer
Serie115i
MateriaalPlastic
KleurZwart / oranje
Lengte183 mm
Hoogte30 mm
Breedte90 mm
Uitgebreide info

In combinatie met smartphone of tablet wordt de tangthermometer testo 115i de ideale temperatuurmeter voor service en het opsporen van fouten bij koelsystemen, airco’s en verwarmingsinstallaties en voor de installatie ervan. Daarnaast kan men er ook aanvoer- en retourtemperaturen mee meten.
 

- Comfortabele temperatuurmeting bij koelsystemen, airco’s en verwarmingsinstallaties – dankzij draadloze verbinding met smartphone of tablet
- Snelle detectie van temperatuurveranderingen door grafische weergave
- Meetgegevens analyseren en versturen via testo Smart App
- Probleemloze inzet op ver van elkaar verwijderde meetpunten dankzij Bluetooth®-bereik tot 100m

De meetgegevens worden van de tangthermometer draadloos naar de testo Smart App gestuurd en kunnen op je smartphone of tablet comfortabel worden bekeken – naar keuze als diagram of in tabelvorm. Temperatuurveranderingen zijn daarmee onmiddellijk zichtbaar. Ter afronding kan het meetrapport als pdf- of Excel-bestand direct per mail worden verstuurd.

*Tip: gebruik de testo 115i als voeler in combinatie met de passende klimaatmeter van Testo.

Leveringsomvang:
1x tangthermometer testo 115i met smartphone-bediening, incl. 3 AAA batterijen en kalibratieprotocol.