Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 545 digitale luxmeter met app-koppeling

artikelnr: 8493231leveranciersnr:  0563 1545

Productbeschrijving

De lichtsterkte is met name op werkplekken een cruciale factor voor productiviteit, comfort en gezondheid. Als de lichtbronnen te fel zijn verblinden ze, als ze te donker zijn kunnen ze problemen met de concentratie en hoofdpijn veroorzaken....

Lees meer
Bruto prijs: €394,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0563 1545
EAN-Code4029547025747
Product soortVerlichtingssterktemeter
Serie545
Uitgebreide info

Productbeschrijving

De lichtsterkte is met name op werkplekken een cruciale factor voor productiviteit, comfort en gezondheid. Als de lichtbronnen te fel zijn verblinden ze, als ze te donker zijn kunnen ze problemen met de concentratie en hoofdpijn veroorzaken. Met de luxmeter Testo 545 meet u de verlichtingssterkte van alle gangbare lichtbronnen – snel, eenvoudig en nauwkeurig. Het meetinstrument is compatibel met haast alle gangbare leds en u kunt het dus voor allerlei toepassingen inzetten. Aangezien de luxmeter de verschuivende en puntsgewijze gemiddelde waarde automatisch berekent, ziet u in één oogopslag alle relevante informatie. De Testo Smart App vormt de perfecte aanvulling op de Testo 545. Daarmee regelt u niet alleen heel comfortabel de configuratie van het meetinstrument, de weergave en opslag van de meetwaarden en de documentatie. de app maakt van uw smartphone ook een tweede display.

Leveringsomvang

  • Testo 545 - luxmeter met app-koppeling en akoestisch alarm
  • Transporttas
  • Kalibratieprotocol
  • 3 x AA batterijen