Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 770-2 stroomtang

artikelnr: 8492065leveranciersnr:  0590 7702

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!


De Testo 770-2 stroomtang is...

Lees meer
Bruto prijs: €187,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0590 7702
EAN-Code4029547013980
Product soortStroomtang
Serie770-2
KleurZwart / oranje
Lengte243 mm
Hoogte43 mm
Breedte96 mm
Uitgebreide info

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!


De Testo 770-2 stroomtang is uitermate geschikt voor contactloze stroom metingen in schakelkasten. Een van de twee bekken verdwijnt bij het indrukken van de knop, volledig in het instrument. Door dit unieke grijpmechanisme wordt het zelfs met weinig ruimte mogelijk, probleemloos de meting uit te voeren. Ook hier zorgt de automatische parameterherkenning voor snelle en betrouwbare meting. In de stroom en spanning bereiken wordt door alle drie de meetinstrumenten meteen gelijk en wisselstroom herkent en aangeduid door de juiste parameter zoals bijv. weerstand, continuïteit, diode en capaciteit. De testo 770-1 is de standaard versie voor de dagelijkse werkzaamheden incl. de meting voor startstroom.

Contactloze stroommetingen voor vrijliggende kabels:
Volledig te openen stroomtang voor perfecte positionering, auto AC/DC, groot twee-regelig display, True-RMS meting, aanloopstroom meting en μA-meting, inclusief temperatuuradapter.

Inzetbaar voor oa:

  • stroomopname metingen
  • testen van fasen
  • meten van ionisatiestroom
  • weerstandsmetingen.

Doordat de stroomtang volledig opent wordt deze eenvoudig om de leiding gezet, ook in krappe, lastig toegangelijke meetlocaties.

Leveringsomvang:
- TRMS stroomtang testo 770-2 incl. batterijen
- 1 set meetpennen (type 0590 0010)
- 1x thermo-element type K adapter
- handleiding en fabrieksprotocol