Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Thermorossi Mood Plus Easy pelletkachel

artikelnr: 5450139leveranciersnr:  PMOODPLUS

Deze zorgvuldig afgewerkte pelletkachel is gemaakt van degelijke materialen. De pelletkachel staat op houten pootjes. De Thermorossi Mood is, vanwege zijn design en afmetingen, geschikt voor de meeste woonruimten. Deze modieuze pelletkachel heeft ook een kanalisatie mogelijkheid. Hierdoor...

Lees meer
Bruto prijs: €3.132,00per stuk
Kenmerken
MerkThermorossi
LeverancierscodePMOODPLUS
Product soortPelletkachel
SerieMood Plus
TypeEasy
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Hoogte1143 mm
Breedte521 mm
Diepte554 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze zorgvuldig afgewerkte pelletkachel is gemaakt van degelijke materialen. De pelletkachel staat op houten pootjes. De Thermorossi Mood is, vanwege zijn design en afmetingen, geschikt voor de meeste woonruimten. Deze modieuze pelletkachel heeft ook een kanalisatie mogelijkheid. Hierdoor kunt u meerdere ruimten verwarmen. Hij heeft een vermogen van 9kW en kan een inhoud tot maar liefst 243 m³ verwarmen. De Thermorossi Mood combineert een hoog rendement (90%) met praktische voordelen zoals een afstandsbediening en pelletreservoir van maar liefst 17 kg.