Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ubbink Ventus dakdoorvoer 15-55° 150/160 mm zwart

artikelnr: 4220392leveranciersnr:  0169885

Universele aan- en afvoer van ventilatielucht

Er is geen excuus meer voor ventilatieafvoeren die uit het lood staan. De Ventus dakdoorvoer heeft een traploze afstelling, waardoor je de afvoer altijd recht op het dak plaatst. De Ventus is universeel toepasbaar; geschikt...

Lees meer
Bruto prijs: €278,16per stuk
Kenmerken
MerkUbbink
Leverancierscode0169885
EAN-Code8713645239514
GeïsoleerdJa
RAL-nummer9005
Totale lengte1047 mm
MateriaalOverig
Soort isolatiemateriaalGeëxpandeerd polystyreen (EPS)
Nom. diameter160 mm
Lengte bovendaks (incl. kap)597 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Universele aan- en afvoer van ventilatielucht

Er is geen excuus meer voor ventilatieafvoeren die uit het lood staan. De Ventus dakdoorvoer heeft een traploze afstelling, waardoor je de afvoer altijd recht op het dak plaatst. De Ventus is universeel toepasbaar; geschikt voor zowel platte als hellende daken, alle soorten dakpannen én alle type WTW-toestellen en voor warmtepompen met een luchttoevoer. Bovendien wordt de Ventus geleverd in alle gangbare kanaalmaten (150, 160, 180 en 200 mm) en is het een complete oplossing inclusief indekdeel en glijschaal of plakplaat.

De Ventus voor het hellende dak is standaard voorzien van ons Ubiflex indekdeel voor een waterdichte afwerking onder de dakpannen. Na het terugplaatsen van de dakpannen en het aansluiten van Ubiflex op de bovenkant van de dakpannen, wordt de kap op de doorvoer geplaatst. Vervolgens wordt deze loodrecht afgesteld en gefixeerd.

Met een Luchtdicht Dakdoorvoermanchet tegen het dakbeschot wordt de binnenzijde luchtdicht afgewerkt. Door de haakse doorvoering beugel je eenvoudig de geïsoleerde leidingen langs het dakbeschot. Zo bespaar je bovendien binnenruimte.