Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

ULTRA 8 – Past altijd!

ULTRA 8 past altijd! Het kan soms nogal een puzzel zijn om een radiator te vervangen, want je hebt te maken met bestaande leidingen en formaten die al vastliggen. Het kan dan lastig zijn om een radiator te vinden die past. Daarom is er de ULTRA 8. Met zijn 8 aansluitingen past deze altijd!

Dat zorgt er ook voor dat ULTRA 8 ook de beste oplossing is als vooraf niet bekend is waar de aansluiting van de radiator zit. Doordat de radiator middenonder-, rechtsonder-, linkerzij- en rechterzij-aansluitingen heeft kun je er altijd mee uit de voeten. 

Exclusief verkrijgbaar bij Wasco

ULTRA 8 is exclusief verkrijgbaar bij Wasco. Het volledige ULTRA 8-assortiment is te bekijken op de website. Wil je meer informatie over de ULTRA 8-radiatoren? Download dan de snelselectiekaart of de warmte-afgiftetabel

Uitstraling is robuust en elegant

De kwalitatief hoogwaardige radiatoren van ULTRA 8 hebben een robuust bovenrooster en een elegante zijbekleding. De radiatoren worden geleverd in de kleur RAL9016. Wil je de ULTRA 8 onzichtbaar ophangen? Dat kan met de L-consoles met vergrendeling.

Leidingwerk kan al aangelegd worden

De middenonderaansluiting heeft een vaste wandafstand van 66 mm. Daardoor kun je al met het leidingwerk aan de slag zonder dat je weet welk type of welke maat je nodig hebt.

Types 11, 21s, 22 en 33

Alle 225 maten liggen bij Wasco op voorraad. De ULTRA 8 is verkrijgbaar in de types 11, 21s, 22 en 33.

Radiator is extra goed verpakt

Doordat de radiator zo goed verpakt is, wordt schade tijdens het transport voorkomen. De verpakking beschermt niet alleen tijdens het transport, want doordat je de radiator in verpakking kunt ophangen voorkom je ook beschadiging tijdens de klus. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de radiatoren.

Alles-in-1

Het volgende toebehoren wordt meegeleverd: L-consoles met vergrendeling, Heimeier insert M30 x 1.5, aftapper, blindstop, ontluchter, vier messing blindstoppen onderzijde (gemonteerd), bouten en pluggen.

8 aansluitingen

ULTRA 8 past altijd door de rechtsonder- en de middenaansluitingen. Gebruik je toch de zij-aansluiting? Geen probleem, de onderzijde is standaard waterdicht afgedopt. De radiatoren hebben de volgende aansluitingen: 4 zij-aansluitingen 1/2'' binnendraad, 2 aansluitingen 3/4'' Eur rechtsonder (vanaf voorzijde), 2 aansluitingen 3/4'' Eur middenonder.

ULTRA 8 - Exclusief verkrijgbaar bij Wasco