Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

De code is gekraakt en het mysterie is ontrafeld!

De opdracht was simpel (in tegenstelling tot de puzzels): één keer in de twee weken, van februari tot en met september, vind je op deze pagina een nieuwe puzzel. Uit iedere oplossing haal je een element en die elementen vormen samen weer een nieuwe oplossing. Ruim 300 puzzelaars gingen de uitdaging aan om de code te kraken van Wasco’s Mystery Puzzel. Er kan maar 1 de winnaar zijn en dat is: Joke (Wolf Klimaat Service)! Jij bent de puzzelkoningin van Wasco geworden en je wint daarmee een Moorddiner voor 10 personen!  

Je maakt geen kans meer op het moorddiner, maar je kan natuurlijk nog wel alle puzzels oplossen. Die vind je op de pagina hieronder. Wil je weten wat de antwoorden zijn op de puzzels met de uitwerkingen erbij? Die vind je via de button onder deze tekst!

Benieuwd naar de antwoorden?

Puzzel 17

Welke vestiging?

Download puzzel 17
Puzzel 5
Puzzel 5 'There's a saying in England: where there's smoke, there's fire'

Download puzzel 5

Had jij alles goed?

Wat een creativiteit! Een van onze Mystery puzzelaars heeft alle antwoorden in een video gezet. De puzzels waren allemaal niet even makkelijk. Had jij ze allemaal goed?

Bekijk de antwoorden