Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Actievoorwaarden Deals

De in de Deals vermelde prijzen zijn netto in euro’s, exclusief btw en geldig voor de actieperiode zoals op de voorpagina van de folder vermeldt. 
Voor gratis geschenken bij actie-artikelen in de Wasco Deals is altijd OP=OP van toepassing. Enige tegemoetkoming op welke wijze dan ook is uitgesloten.

De actieprijzen zijn alleen geldig voor de genoemde aantallen en bij afname in de gestelde actieperiode. Projecten, landelijke klanten en tussenhandelaren zijn uitgesloten.

Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Wasco Holding B.V., gevestigd te Twello en de aan haar gelieerde ondernemingen, gedeponeerd op 24 januari 2018 bij de griffie van Rechtbank Gelderland onder nummer 5/2018. 

Een exemplaar wordt jou op aanvraag toegezonden.

Druk- en typefouten in de folders voorbehouden.