Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Geschiedenis van Wasco

We begonnen in de jaren 60 als een familiebedrijf dat WASmachineCOmbinaties verkocht, maar in 1970 zijn we het bedrijf geworden zoals we het nu allemaal kennen: de technische groothandel Wasco. Geert van den Belt startte met Wasco in een schuur, maar zorgde voor uitbreidingen naar verschillende grotere panden en meerdere vestigingen. Ook nadat Geert met pensioen ging is het bedrijf altijd onder leiding van een Van den Belt gebleven. Nu mag algemeen directeur Herold van den Belt ons jubileumjaar vieren met klanten, leveranciers, collega’s en andere relaties. Ter ere van dit jubileumjaar willen wij graag onze geschiedenis met je delen!

Wasco
Wasco
Wasco Energie Centrum Wasco Energie Centrum
Wasco Energie Centrum Wasco Energie Centrum
Wasco
Wasco neemt Aircovent over Wasco neemt Aircovent over WasCollege WasCollege
WasCollege WasCollege Wasco neemt Aircovent over Wasco neemt Aircovent over Gilde en management nemen samen Wasco over Gilde en management nemen samen Wasco over
Wasco
WasCollege Gilde en management nemen Wasco over Gilde en management nemen Wasco over 50 jaar Wasco 50 jaar Wasco
Gilde en management nemen Wasco over Gilde en management nemen Wasco over 50 jaar Wasco 50 jaar Wasco