Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Logistieke ondersteuning

Bij Wasco vinden we het heel belangrijk om jouw spullen op tijd bij jou te brengen. Om dat waar te maken houden wij een ruime voorraad aan en doen we er alles aan om onze leveringen goed te laten verlopen.

Wij hebben verschillende leveringsdiensten om ervoor te zorgen dat jij alles op tijd, op de juiste plek en op de juiste manier ontvangt. Op onze leveringspagina lees je meer over deze diensten. Je leest hier alles over de 60 minuten bezorgservice, de Biral Snelservice, bouwlogistiek en meer.

Daarnaast weten we hoe belangrijk een goede voorraad is voor jouw werk. Wasco helpt je graag met het op peil houden van deze voorraad en met het hebben van de juiste voorraad als je aan de slag gaat. Op de voorraadpagina lees je alles over onze voorraaddiensten.

Leveren

Waar en wanneer jij wilt de juiste levering. Daar zorgen wij voor met onze leveringsdiensten. Lees meer op de leveringspagina.

Leveren

Voorraad

Bij Wasco hebben we verschillende diensten ontwikkeld waarmee jij ervoor kan zorgen dat je altijd de juiste voorraad hebt. Zo kan je altijd aan de slag met de spullen die jij nodig hebt.

Voorraad