Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Onderdelen en advies

Heb je een technische vraag over onderdelen? Wij helpen je graag verder. Het Technische Team Onderdelen van Wasco staat voor je klaar met de juiste antwoorden. Al jarenlang is Wasco de nummer één in onderdelen. Ons specialistische team is er om jou te helpen met alle vragen op het gebied van onderdelen en voorziet jou van deskundig advies.

Ook op onze website zorgen we ervoor dat jij kunt vinden wat je zoekt. Daarvoor hebben we de onderdelenzoeker en de storingscodezoeker. Als jouw onderdelengroothandel staan we op de vestigingen, via de telefoon, via de mail en online altijd voor je klaar.

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Wij staan je graag te woord!

Je mag ons altijd mailen op info@hetonderdeel.nl of bellen op 088 099 5550.

Heb je een technische vraag over iets anders dan onderdelen? Neem dan contact op met de afdeling Techniek en advies.

Onderdelenzoeker

Met de onderdelenzoeker van Wasco vind je elk onderdeel dat je nodig hebt voor je installatie. In de klikbare lijntekeningen vind je snel wat je zoekt.

Onderdelenzoeker

Storingscodezoeker

Loop je tegen een storingscode aan? Met de storingscodezoeker van Wasco ontdek je wat deze storingscode betekent en hoe je dit kunt oplossen.

Storingscodezoeker

Garantie aanvragen

Wil je garantie aanvragen op onderdelen? Met het formulier garantie aanvragen onderdelen regel je dit snel.

Formulier garantie aanvragen onderdelen