Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Overal leveren

Wasco is altijd in de buurt. Met 34 vestigingen in heel Nederland loop je snel bij ons naar binnen. Geen tijd om naar ons te komen? Wij komen naar jou op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wist je dat we overal leveren en dat we dat doen wanneer jij wilt? Dat kan bij Wasco, bij jou thuis, op locatie en zelfs tot in je bus. Wij leveren ook bij de DPD-afhaalpunten. Zo zitten we altijd bij jou om de hoek!

We leveren rechtstreeks in jouw bus

Alle Wasco-vestigingen krijgen ’s nachts geleverd, zodat er overdag genoeg voorraad is en jij als klant niet misgrijpt. Jij kan zelf ook gebruikmaken van de nachtlevering, zodat ’s morgens vroeg in je bus ligt wat je nodig hebt.

Hoe werkt de nachtlevering

Vestiging bij jou in de buurt

Om er snel achter te komen welke vestiging het dichtst bij jou is, hebben we een kaart gemaakt waarop alle Wasco-vestigingen aangegeven staan. We hebben ook de contactgegevens vermeld, zodat je snel met ons in contact kunt komen.

Wasco is altijd dichtbij