Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Daikin promoten doen we samen!

Wasco en Daikin bieden je een aantal handige hulpmiddelen om je airco-werkzaamheden te promoten. Zo hebben we onder meer consumentenbrochures en showroommodellen die je kunnen helpen bij het adviseren van je klanten.

We helpen je ook graag om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Hiervoor zijn er banners voor je sociale media en website en kunnen we gratis kant-en-klare advertenties voor je opmaken. Handig wanneer je wilt adverteren in bijvoorbeeld een krant of magazine.

Consumentenbrochure

Heb je een offerte uitgebracht en wil je informatie kunnen achterlaten bij je klanten? Met deze brochure kunnen zij alle Daikin-modellen nog eens rustig nalopen en eenvoudig vergelijken welk toestel het beste bij hun wensen past.

Gedrukte exemplaren kun je aanvragen bij je Wasco-vestiging.

Bekijk de brochure

Advertenties en banners

Wanneer je wilt adverteren met Daikin op bijv. je website, social media of in gedrukte media, dan hebben we hiervoor gratis advertenties en banners.

De advertenties kunnen we voorzien van je bedrijfsgegevens en logo. Ze zijn geschikt voor drukwerk en beschikbaar in A4 en A5-formaat.

Gratis aanvragen

Showroom promotiemateriaal

Met onze Daikin showroommodellen kun je jouw klanten de diverse designs, kleuren en afmetingen van hun toekomstige Daikin airco laten zien. Ook hebben we Daikin promotiemateriaal voor in je showroom.

Voor meer informatie en bestellingen, neem contact op via airconditioning@wasco.nl.