Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Haier promoten doen we samen!

Jij wilt je airco-werkzaamheden zo goed mogelijk promoten, wij geven je ook daar een extra duwtje bij in de rug. Daarom bieden Wasco en Haier jou als installateur verschillende promotionele gemakken.

Hieronder vind je alles wat je nodig hebt. De website en brochure kun je doorgeven aan je klant, die kan alles dan nog eens rustig nalezen. Wil je het iets spectaculairder maken? Dan is er de projectie-app. Daarmee kan je klant meteen zien hoe hun toekomstige Haier airco er aan de muur uitziet.

Uiteraard helpen we je ook om bij je klant aan tafel te komen. Daarvoor hebben we banners voor je sociale media en je website. We kunnen ook kant-en-klare advertenties leveren als je bijvoorbeeld wil adverteren in krant, uiteraard met jouw bedrijfsgegevens en logo.

Haier promoten doen we samen! Waar kunnen we jou bij helpen?

Haier consumentenwebsite

Op de Haier-website is alles te lezen over de airconditioners van Haier. De consument vindt hier alle mogelijke functies terug van de airco die aan de muur hangt, gebruikershandleidingen en meer. Daarnaast kun je hier samen met je klant de verschillende toestellen makkelijk met elkaar vergelijken.

Ga naar de website van Haier

Consumentenbrochure

Is je klant er nog niet helemaal over uit wat voor airco hij wil? Laat dan de consumentenbrochure achter als je bij je klant bent geweest. Dan kan alles rustig nagelezen worden en er staat een handige keuzehulp in de brochure. Je kunt de gedrukte versie aanvragen bij de Wasco-vestiging.

Bekijk de brochure

Haier projectie-app

Verras je klant door meteen een airco aan de muur te tonen! Dat kan met de Haier Airco Projectie Tool. Je projecteert dan eenvoudig een Haier airco bij je klant aan de muur. Zo ziet je klant meteen of de airco past bij het interieur en hoeveel ruimte deze in beslag neemt.

Gran Itv app nu in de Google PlayStore - GrantvDownload nu onze nieuwe Gids.tv app.

Promotiemateriaal

Heb je materiaal nodig dat je al kan inzetten voordat je een airco verkocht hebt? Wij helpen je bij de klant aan tafel te komen. Daarvoor hebben we promotie- en showroommateriaal.

Gratis promotiemateriaal

Bestel gratis het digitale Haier promotiemateriaal. Er is keuze uit verschillende digitale advertenties en banners, waarbij we de advertenties kunnen voorzien van je bedrijfsgegevens en logo. Zo kun je deze advertenties overal voor gebruiken, dus ook voor bijvoorbeeld regionale dagbladen, huis-aan-huis reclame en op je eigen site.

Vraag je gratis Haier promotiemateriaal aan

Showroommateriaal

Heb je een showroom waar je Haier airco’s wilt laten zien? Daar hebben wij natuurlijk ook wat voor. Wij zorgen bijvoorbeeld voor dummy modellen, rolbanners, Haier beachvlaggen en Haier autostickers.

Bel mij voor de mogelijkheden