Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco’s rekentools

Wasco maakt jouw werk graag makkelijker. Daarom hebben wij verschillende rekentools ontwikkeld. Met deze rekentools kun jij aan de slag om te zien welke installatie je nodig hebt. 

Voor airconditioning hebben wij onze unieke Koelculator gemaakt. Hiermee maak je snel een vereenvoudigde berekening van het benodigde koelvermogen voor een ruimte. Geef de maten op van de ruimte, kies een factor en de Koelculator rekent het voor je uit. 

Wil je simpel een volledige materialenlijst genereren zodat je een vloerverwarming bij je klant kan installeren? Gebruik dan de vloerverwarmingscalculator van Wasco. Vul alle gegevens van je project in en je krijgt meteen een materialenlijst. Om deze calculator te gebruiken moet je wel ingelogd zijn op onze website. 

Onze rekentools