Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco app – alles onder één knop

Met de Wasco app kun je altijd bestellen wat je nodig hebt. Het volledige assortiment van Wasco is 24/7 binnen handbereik met onze app. Daarnaast heb je de onderdelenzoeker, barcodescanner, al je gegevens en orders en de vestigingsgegevens op zak.

Wat vind je in de app?

Het complete assortiment

In de app vind je het volledige assortiment van Wasco terug. Daarnaast kun je meteen bestellen in de app.

Onderdelenzoeker, ook offline

Onze unieke onderdelenzoeker staat natuurlijk ook in de Wasco app. Vind snel en gemakkelijk alle onderdelen die je nodig hebt, ook wanneer je geen internettoegang hebt. Met de offline-modus is de onderdelenzoeker nog steeds te gebruiken en je kunt de onderdelen vast in je winkelwagen stoppen om te bestellen voor wanneer je weer internetverbinding hebt.

Scan je artikelen

De barcodescanner maakt het mogelijk om op de vestigingen de producten te scannen die je nodig hebt. De scanner is ook te gebruiken op de plek waar je aan het werk bent. Zo heb je alles makkelijk en snel bij de hand.