Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Altijd op de hoogte met onze webinars

Je kunt nu lastiger naar ons toe komen, dus komen wij naar jou toe! WasCollege organiseert regelmatig webinars zodat jij, waar je maar wilt, altijd op de hoogte gehouden kunt worden van interessante onderwerpen en producten. Meld je aan voor een webinar naar jouw keuze en blijf leren met WasCollege.

Tijdens een webinar volg je live wat een van onze opleiders of gastsprekers kan vertellen over het onderwerp. Heb je tijdens deze sessie een vraag? Geen probleem, die kun je meteen stellen via de chat.

Bodemgebonden warmtepompen, Nefit/Bosch helpt je verder

15-12-2020, 12.30 uur | Haal duurzame warmte uit de bodem met de bodemwarmtepompen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan een modulerende bodemwarmtepomp met het hoogste energielabel: A+++, die het vermogen continu aanpast aan de warmtevraag. Maar denk ook aan de BRL 6000-21 waar je aan moet voldoen voor het plaatsen van een grondgebonden warmtepomp. Ook daar kunnen we jou in ontzorgen. Meld je aan en Wasco en Nefit/Bosch praten je bij.

Meld je aan voor het webinar

Webinar gemist?

Geen probleem. Je kunt ze hieronder alsnog bekijken. Wil je weten welke webinars eraan komen? Meld je dan aan voor de WasCollege nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe webinars en trainingsdata.

Meld je aan voor de WasCollege nieuwsbrief
Zet zonnestroom om in thermische opslag
Zet zonnestroom om in thermische opslag Wil jij weten hoe je gratis zonnestroom omzet in warmte voor warmwater en/of CV? Dan praten Wasco en Flamco je helemaal bij.

Webinar terugkijken

Nieuw: aroTHERM plus lucht-water warmtepomp
Nieuw: aroTHERM plus lucht-water warmtepomp Zijn natuurlijke koudemiddelen de oplossing voor de renovatiemarkt? Verwarmen, koelen en warm water uit één enkel apparaat.

Webinar terugkijken