Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

DRL Products - Unieke designradiatoren en onderscheidende producten

DRL Products - De kunst van innovatie

DRL Products is dé specialist in designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten. DRL Products is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve producten om onze samenwerking met de installatie wereld te intensiveren. Ons brede programma bestaat uit exclusieve Design radiatoren, kranensets, onderblokken, thermostatische regelelementen, en uitrekbare RVS aansluitleidingen. Met het nieuwe elektrische DRL E-Comfort concept bestaande onder meer uit radiatoren, fan heaters, infrarood panelen en luchtgordijnen, worden allerlei elektrische verwarmingstechnische oplossingen geboden. Alle DRL producten zijn eenvoudig, snel en foutloos te selecteren op www.snelselect.nl

DRL E-Comfort Elektrische radiatoren

Snel en efficient verwarmen

DRL E-Comfort Elektrische radiatoren zijn in principe gewone radiatoren, maar dan op stroom. Het grootste voordeel van een elektrische radiator is z’n flexibiliteit: waar een stopcontact is, kunt u een elektrische radiator plaatsen. Met een elektrische radiator kunt u uw woning eenvoudig op een duurzame manier verwarmen. De DRL E-Comfort serie Claudia, Klima en Aurora fan heaters.

DRL MuliColom Kolom radiatoren

Authentieke ronde belijning

DRL MultiColom radiatoren zijn stalen meerkoloms ronde-buis radiatoren die volgens de modernste productietechnieken wordt geproduceerd. De DRL MultiColom laat zich uitstekend combineren met de ronde vormen die kenmerkend zijn voor karakteristieke huizen en grachtenpanden Het DRL MultiColom meerkoloms programma bestaat uit rechte, gehoekte, gebogen of bank radiatoren.

DRL Aluminium radiatoren

Uitstekende warmteprestaties

Een aluminium radiator is een absolute aanwinst voor uw interieur. Wat dacht u van de verticale Oscar de Luxe, links of rechts van de schuifpui in de woonkamer, waar voorheen de convector in de daarvoor bestemde convectorput zat? Ook in natte ruimtes is de VIP Xtreme aluminium radiator een graag geziene gast. Deze speciaal ontwikkelde VIP Xtreme uitvoering is behalve licht, ruimte en energiebesparend bovendien extra bestand tegen corrosie.

DRL Gietijzeren radiatoren

Rijkelijk gedecoreerd

Gietijzeren radiatoren geven uw woning niet alleen warmte en behaaglijkheid, deze klassieke manier van verwarmen, geeft uw woning een buitengewoon nostalgische sfeer. Onze klassieke radiatoren passen uitstekend bij de inrichting van gerenoveerde monumentale panden, zoals boerderijen, herenhuizen, kastelen, grachtenpanden en landhuizen, maar ook in moderne settings komen onze gietijzeren ledenradiatoren, die bekend staan om zijn geleidelijke warmteafgifte, uitstekend tot zijn recht.