Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

DRL Products - unieke designradiatoren en onderscheidende producten

DRL Products - de kunst van innovatie

DRL Products is dé specialist in designradiatoren en andere unieke installatietechnische producten. DRL Products is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve producten om de samenwerking met de installatiewereld te intensiveren. Ons brede programma bestaat uit exclusieve designradiatoren, kranensets, onderblokken, thermostatische regelelementen en uitrekbare RVS-aansluitleidingen. Met het nieuwe elektrische DRL E-Comfort-concept, dat onder meer bestaat uit radiatoren, fan heaters, infraroodpanelen en luchtgordijnen, worden allerlei elektrische verwarmingstechnische oplossingen geboden. Alle DRL producten zijn eenvoudig, snel en foutloos te selecteren op www.snelselect.nl

DRL E-Comfort elektrische radiatoren

Snel en efficiënt verwarmen

DRL E-Comfort elektrische radiatoren zijn in principe gewone radiatoren, maar dan op stroom. Het grootste voordeel van een elektrische radiator is z’n flexibiliteit: waar een stopcontact is, kun je een elektrische radiator plaatsen. Met een elektrische radiator kun jij jouw woning eenvoudig op een duurzame manier verwarmen. De DRL E-Comfort-serie bestaat uit Claudia, Klima en Aurora fan heaters.

DRL MuliColom kolomradiatoren

Authentieke ronde belijning

DRL MultiColom-radiatoren zijn stalen meerkoloms ronde-buisradiatoren die volgens de modernste productietechnieken wordt geproduceerd. De DRL MultiColom is uitstekend te combineren door de ronde vormen die kenmerkend zijn voor karakteristieke huizen en grachtenpanden. Het DRL MultiColom-meerkolomsprogramma bestaat uit rechte, gehoekte, gebogen of bank radiatoren.

DRL aluminium radiatoren

Uitstekende warmteprestaties

Een aluminium radiator is een absolute aanwinst voor jouw interieur. Wat dacht je van de verticale Oscar de Luxe, links of rechts van de schuifpui in de woonkamer, waar voorheen de convector in de daarvoor bestemde convectorput zat? Ook in natte ruimtes is de VIP Xtreme aluminium radiator goed te gebruiken. Deze speciaal ontwikkelde VIP Xtreme-uitvoering is behalve licht-, ruimte- en energiebesparend ook extra bestand tegen corrosie.

DRL gietijzeren radiatoren

Rijkelijk gedecoreerd

Gietijzeren radiatoren geven jouw woning niet alleen warmte en behaaglijkheid, want deze klassieke manier van verwarmen geeft je woning ook een buitengewoon nostalgische sfeer. Onze klassieke radiatoren passen uitstekend bij de inrichting van gerenoveerde monumentale panden, zoals boerderijen, herenhuizen, kastelen, grachtenpanden en landhuizen. Ook in moderne settings komen onze gietijzeren ledenradiatoren, die bekend staan om hun geleidelijke warmteafgifte, uitstekend tot zijn recht.