Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Chubb Fire & Security B.V.

Voor elke brandbestrijding de optimale oplossing!

Chubb levert een breed assortiment aan brandblussers en haspels. Onze eigen lijn Ajax brandbeveiligingsproducten worden in eigen beheer geproduceerd volgens de strengste veiligheidseisen. Daarbij schenken we veel aandacht aan de veiligheid, betrouwbaarheid, bluscapaciteit en het bedieningsgemak van de producten. 
De juiste keuze voor de blusser is van groot belang en wordt bepaald door de soort brand die geblust moet worden en de eigenschappen van de blusstof. Chubb biedt voor elke soort brand de optimale brandblusser.
Chubb biedt tevens een breed assortiment haspels: van brandslang- tot werk- en industriële haspels. Veiligheid, montage en bedieningsgemak zijn hierbij essentiële pluspunten. Naast de brandslanghaspels leveren wij een uitgebreid assortiment haspelkasten met innovatieve montage- en installatiemogelijkheden.

Klik hier voor Ajax producten