Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

A.O. Smith - de meest energiezuinige warmwateroplossingen

A.O. Smith - De meest energiezuinige warmwateroplossingen voor elke locatie.
A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwater-apparatuur voor industriële en huishoudelijke toepassingen. A.O. Smith Water Products Company BV is gespecialiseerd in thermische zonne-energiesystemen, condenserende technieken, warmtepomptechnieken en verwarmings-toepassingen. We investeren in energiezuinige en efficiënte manieren om warm water te bereiden. Sleutelwoorden in het ruime 140-jarige bestaan van A.O. Smith: * Innovatief * Energie efficiënt * Partner & adviseur * Ontzorgen klant * Beste oplossing | elke toepassing

Condenserende oplossingen

Complete range condenserende oplossingen

Overtuigd van de enorme meerwaarde, leveren wij al vele jaren condenserende oplossingen. Vandaag de dag zet A.O. Smith deze pioniersrol door; de Innovo en Instano worden geïntroduceerd. Door slim gebruik te maken van de warmte die vrijkomt bij het verbranden van gas voor de warmwaterproductie, kan bijna alle verbruikte energie opnieuw gebruikt worden. De warmte wordt via de warmtewisselaar ook overgedragen aan de watervoorraad. Met de condenserende boilers kunnen zeer hoge rendementen behaald worden die men met een traditionele CV-ketel niet kan behalen.

Gasboilers

Optimaal comfort met HR gasboilers

Optimaal comfort in combinatie met een gering energieverbruik is van essentieel belang bij de keuze voor uw warmwatersysteem. Voor zowel huishoudelijk als grote commerciele toepassingen heeft A.O. Smith een breed gamma aan gasgestookte oplossingen. Van atmosferische toepassingen tot condenserende hoogrendementboilers. De ontwikkeling en producten van onze toestellen zijn ingericht om toepasbaar te zijn in elk marktsegment in Europa en daarbuiten.

 

Renewables

De zon voorziet jou van warm water!

Onze renewables worden met recht als ‘extreem groen’ gepresenteerd omdat ze gebruik maken van een duurzame energiebron, de zonnewarmte, in combinatie met condenserende hoogrendementtechniek. Beide technieken zijn geïntegreerd in één systeemoplossing die het gasverbruik tot een minimum beperkt waardoor de installatie zeer energiezuinig is.

 

Theta dual service

Warm water en verwarming

Theta dual service betekent het gebruik van warmwaterbereiding door één van onze boilers voor zowel sanitair water als verwarming. Gecombineerd met een zonneboiler kan de energie van de zon toegepast worden om zowel de verwarmingsbehoefte als de warm water vraag te vervullen. Deze dual service kan worden aangesloten op een BFC Cyclone, SGE of SGS systeem, om naast warm tapwater ook in cv-behoefte te kunnen voorzien. Dual service kan ideaal worden toegepast in situaties waar een grote behoefte is aan warm tapwater en een geringe behoefte is aan cv-vermogen.