Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

A.O. Smith - de meest energiezuinige warmwateroplossingen

A.O. Smith - de meest energiezuinige warmwateroplossingen voor elke locatie.

A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwaterapparatuur voor industriële en huishoudelijke toepassingen. A.O. Smith Water Products Company B.V. is gespecialiseerd in thermische zonne-energiesystemen, condenserende technieken, warmtepomptechnieken en verwarmingstoepassingen. We investeren in energiezuinige en efficiënte manieren om warm water te bereiden. Sleutelwoorden in het ruime 140-jarige bestaan van A.O. Smith: * Innovatief * Energie-efficiënt * Partner & adviseur * Ontzorgen klant * Beste oplossing voor elke toepassing

Gasboilers

Optimaal comfort met hr-gasboilers

Optimaal comfort in combinatie met een gering energieverbruik is van essentieel belang bij de keuze voor jouw warmwatersysteem. Voor zowel huishoudelijk als voor grote, commerciële toepassingen heeft A.O. Smith een breed gamma aan gasgestookte oplossingen. Van atmosferische toepassingen tot condenserende hoogrendementboilers. De ontwikkeling en producten van onze toestellen zijn ingericht om toepasbaar te zijn in elk marktsegment in Europa en daarbuiten.

Condenserende oplossingen

Compleet assortiment condenserende oplossingen

Overtuigd van de enorme meerwaarde levert A.O. Smith al vele jaren condenserende oplossingen. Vandaag de dag zet het bedrijf deze pioniersrol voort; de Innovo en Instano zijn geïntroduceerd. Door slim gebruik te maken van de warmte die vrijkomt bij het verbranden van gas voor de warmwaterproductie kan bijna alle verbruikte energie opnieuw gebruikt worden. De warmte wordt via de warmtewisselaar ook overgedragen aan de watervoorraad. Met de condenserende boilers kunnen zeer hoge rendementen behaald worden die men met een traditionele cv-ketel niet kan behalen.

Theta dual service

Warm water en verwarming

Met de Theta dual service wordt voor het water bij sanitair en verwarming gebruikgemaakt van warmwaterbereiding door één van de boilers van A.O. Smith. Gecombineerd met een zonneboiler kan de energie van de zon toegepast worden om zowel de verwarmingsbehoefte als de warmwatervraag te vervullen. Deze dual service kan worden aangesloten op een BFC Cyclone-, SGE- of SGS-systeem, om naast warm tapwater ook in cv-behoefte te kunnen voorzien. Dual service kan ideaal worden toegepast in situaties waar een grote behoefte is aan warm tapwater en een geringe behoefte is aan cv-vermogen.

Renewables

De zon voorziet jou van warm water

Onze renewables worden met recht als ‘extreem groen’ gepresenteerd omdat ze gebruik maken van een duurzame energiebron, de zon, in combinatie met condenserende hoogrendementtechniek. Beide technieken zijn geïntegreerd in één systeemoplossing die het gasverbruik tot een minimum beperkt waardoor de installatie zeer energiezuinig is.