Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Armacell  - de makers van Armaflex,  flexibele koude- en warmte isolatie

Armaflex - complete productoplossingen voor elke installatie
De verschillende productoplossingen gaan hand in hand in termen van functionaliteit en het gemak van installatie. Armaflex isolatiematerialen behoren tot de weinige producten die meer energie besparen dan wordt verbruikt voor de productie ervan: Armaflex bespaart 140 maal meer energie dan nodig is voor de productie. Het product bespaart kostbare energie en vermindert de uitstoot van broeikasgassen. In het kader van strengere energiebesparingswetten en het snelle tempo van de klimaatverandering, zal de isolatie van gebouwen en industriële installaties een nog belangrijkere rol in de toekomst gaan spelen.

Armaflex isolatieplaten op rol

Ideaal voor het isoleren van o.a. ventilatiekanalen

Armaflex isolatieplaten op rol zijn ideaal voor bijvoorbeeld vlakke ventilatiekanalen en grote diameters bij ronde ventilatiekanalen maar ook standaard leidingdiameters met een grotere diameter dan 168mm kunnen hiermee eenvoudig en snel worden geïsoleerd. Voor de vlakke kanalen zijn de Armaflex platen op rol ook voorzien van een zelfklevende laag om deze snel en efficiënt te kunnen toepassen.

ArmaComfort AB

Uiterst effectieve oplossingen voor geluidsisolatie

Lawaai is een van de meest voorkomende storingsbronnen in woon- en werkruimten. Bijzonder lastig vindt men geluid van afvoerleidingen en inpandig aangebrachte hemelwaterafvoer leidingen. Via niet-geïsoleerde leidingen wordt het geluid van stromend water doorgegeven aan muren en plafonds en is daardoor hoorbaar in de naastgelegen ruimten. Met ArmaComfort AB biedt Armacell nu speciaal voor dit toepassingsgebied ontwikkelde, uiterst efficiënte oplossingen voor de geluidsisolatie.

Armaflex tapes

Voor gebruik bij Armaflex isolatie

De Armaflex tapes zijn bedoeld om bij naden van isolatieslangen of platen na verlijming een eventuele extra afwerking te geven, doordat deze verkrijgbaar zijn voor elke productgroep is deze hoogwaardige kwaliteit ook gegarandeerd voor deze tapes.

Armaflex lijmen

Speciaal voor het verlijmen van Armaflex materialen

Net als bij de tapes zijn ook de Armaflex Lijmen afgestemd op de verschillende artikelen. Zo is de Armaflex Lijm 520 toepasbaar op de meeste van onze produucten, echter niet voor de Hoge Temperatuur isolatie hiervoor is de lijm HT 625 ontwikkeld om de hoge temperaturen tot +150°C aan te kunnen.