Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Armacell - de makers van Armaflex, flexibele koude- en warmte-isolatie

Armaflex - complete productoplossingen voor elke installatie

De verschillende productoplossingen van Armacell gaan hand in hand in termen van functionaliteit en het gemak van installatie. Armaflex isolatiematerialen behoren tot de weinige producten die meer energie besparen dan wordt verbruikt voor de productie ervan: Armaflex bespaart 140 maal meer energie dan de hoeveelheid die nodig is voor de productie. Het product bespaart kostbare energie en vermindert de uitstoot van broeikasgassen. In het kader van strengere energiebesparingswetten en het snelle tempo van de klimaatverandering, zal de isolatie van gebouwen en industriële installaties een nog belangrijkere rol in de toekomst gaan spelen.

Armaflex-isolatieplaten op rol

Ideaal voor het isoleren van onder andere ventilatiekanalen

Armaflex-isolatieplaten op rol zijn ideaal voor bijvoorbeeld vlakke ventilatiekanalen. Daarnaast zijn ze ook goed toepasbaar op grote diameters bij ronde ventilatiekanalen en standaard leidingdiameters met een grotere diameter dan 168 mm kunnen hiermee ook eenvoudig en snel worden geïsoleerd. Voor de vlakke kanalen zijn de Armaflex platen op rol ook voorzien van een zelfklevende laag om deze snel en efficiënt te kunnen toepassen.

ArmaComfort AB

Uiterst effectieve oplossingen voor geluidsisolatie

Lawaai is één van de meest voorkomende storingsbronnen in woon- en werkruimten. Bijzonder lastig vindt men geluid van afvoerleidingen en inpandig aangebrachte hemelwaterafvoerleidingen. Via niet-geïsoleerde leidingen klinkt het geluid van stromend water door de muren en plafonds en dit is daardoor hoorbaar in de naastgelegen ruimten. Met ArmaComfort AB biedt Armacell nu speciaal voor dit toepassingsgebied ontwikkelde, uiterst efficiënte oplossingen voor de geluidsisolatie.

Armaflex-tapes

Voor gebruik bij Armaflex-isolatie

De Armaflex-tapes zijn bedoeld om te zorgen voor een eventuele extra afwerking na het verlijmen bij naden van isolatieslangen of platen. Deze zijn verkrijgbaar voor elke productgroep, waardoor de hoogwaardige kwaliteit ook gegarandeerd wordt voor deze tapes.

Armaflex-lijmen

Speciaal voor het verlijmen van Armaflex-materialen

Net als bij de tapes zijn ook de Armaflex-lijmen afgestemd op de verschillende artikelen. Zo is de Armaflex-lijm 520 toepasbaar op de meeste van de Armaflex-producten, echter niet voor de hogetemperatuurisolatie hiervoor is de lijm HT 625 ontwikkeld om de hoge temperaturen tot +150°C aan te kunnen.