Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

AWB - uw partner voor verwarming, warm water en koeling

AWB - producten gericht op de toekomst

AWB is al sinds 1934 uw deskundige en toegewijde partner in totaaloplossingen op het gebied van verwarming, tapwaterbereiding en koeling. AWB staat garant voor hoge kwaliteit tegen een goede prijs! Ons assortiment bevat CV-ketels, hybride systemen, zonneboilersystemen, boilers en kamerthermostaten. Wij beheersen de technologie en combineren die met duurzame materialen. Met ons assortiment streven we ernaar u een oplossing te bieden die bijdraagt aan een gezonde bedrijfsvoering en tevreden bewoners.

HR-ketels

Betrouwbaar en lage beheerskosten

Bewezen betrouwbaarheid wordt gecombineerd met grondig geteste innovaties. De HR-ketels van AWB zijn onderhouds- en servicevriendelijk. De HR-ketel ThermoElegance Advance is hybride ready door combinatie met hybridesysteem

 

Warmtepompen

Innovatief systeem en doordacht ontwerp

Het innovatieve warmtepomp systeem van AWB voor verwarming, warmwater en koeling waarmee all electric en hybrid oplossingen mogelijk zijn. Eenvoudig toepasbaar in bestaande bouw of nieuwbouw. Appartementen en woningen met hoog- en laagtemperatuur cv-systemen en met of zonder gas. Er kan een EPC verbetering tot 0,40 of tot 3 stappen in de Energie Index in het woninglabel worden gerealiseerd en een energiekostenbesparing van 35%.