Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

AXOR – ontworpen met designers, voor perfectie in jouw badkamer

AXOR- personaliseerbare blikvangers voor je badkamer

Het sanitairmerk AXOR weet producten te ontwerpen met de beste technieken en materialen. Elk product kent zijn eigen verhaal, functie en details. De meeste producten zijn in meer dan 10 kleuren beschikbaar en geldt voor de producten vijf jaar garantie. 
Elke lijn wordt ontworpen met architecten en designers waaronder Philippe Starck, Jean-Marie Massaud en Nendo. Zo ontstaan uiteenlopende productlijnen, van organisch tot kubistisch en van minimalistisch tot excentriek. 
Bijna alle AXOR producten zijn in meer dan verschillende schitterende PVD-finishes leverbaar, van Polished Black Chrome tot Brushed Gold Optic. Met een lijn als AXOR MyEdition kun je niet alleen een kleur, maar zelfs een afdekplaat kiezen. Personalisatie tot in perfectie.