Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Brink - Air for life

Lucht kan meer met Brink

Gezonde lucht maakt je leven fijner. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven, aan je gezondheid en aan je leefcomfort. Brink weet alles van lucht en zorgt voor kwaliteit wat betreft verwarmen, koelen en ventileren van woningen en gebouwen. Dankzij de lucht en kwaliteit van Brink woon en werk je een leven lang gezond, comfortabel en duurzaam. Dat is Air for Life.

Decentraal ventileren: Air 70

Optimaal ventileren van op zichzelf staande ruimten

De Air 70 is de oplossing die alle eigenschappen voor ventilatie met warmteterugwinning combineert in één compact toestel. Het is het stilste decentrale toestel op de markt. Er zijn geen luchtkanalen nodig. Hierdoor is de Air 70 vooral geschikt voor het ventileren van op zichzelf staande ruimten. Het toestel is volledig in de buitenmuur in te bouwen en is door zijn eigenschappen zeer geschikt voor renovatietoepassingen, verbouwingen of compacte nieuwbouwwoningen.

Basisventilatie WTW

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder

Brink ventilatiesystemen dragen bij aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. De aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht zijn in balans. De luchtstromen vermengen niet, maar blijven gescheiden. Alleen de gewenste temperatuur blijft: het wordt niet warmer of kouder dankzij deze innovatieve manier van ventileren. Brink ventilatiesystemen zijn in diverse formaten verkrijgbaar, zodat ze passen in elke woning. Ze worden uit het zicht geïnstalleerd. De montage is flexibel: er zijn toestellen voor plaatsing op de vloer, aan de wand of aan het plafond.