Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Brink - Air for Life

Lucht kan meer met Brink
Gezonde lucht maakt je leven fijner. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven. Aan je gezondheid en je leefcomfort. Brink weet alles van lucht en zorgt voor kwaliteit wat betreft verwarmen, koelen en ventileren van woningen en gebouwen. Dankzij de lucht en kwaliteit van Brink woon en werk je een leven lang gezond, comfortabel en duurzaam. Dat is Air for Life.

Decentraal ventileren: Air 70

Optimaal ventileren van op zichzelf staande ruimten
De Air 70 is de oplossing die alle eigenschappen voor ventilatie met warmteterugwinning combineert in één compact toestel. Het is het stilste decentrale toestel op de markt. Er zijn geen luchtkanalen nodig. Hierdoor is de Air 70 vooral geschikt voor het ventileren van op zichzelf staande ruimten. Het toestel is volledig in de buitenmuur in te bouwen en is door zijn eigenschappen zeer geschikt voor renovatietoepassingen, verbouwing of compacte nieuwbouwwoningen.

Basis ventilatie WTW

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder
Brink ventilatiesystemen dragen bij aan een gezonde, comfortabele leefomgeving. De aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht is in balans. De luchtstromen vermengen niet, maar blijven gescheiden. Alleen de gewenste temperatuur blijft: het wordt niet warmer of kouder dankzij deze innovatieve manier van ventileren. Brink ventilatiesystemen zijn in diverse formaten verkrijgbaar, zodat ze passen in elke woning. Ze worden uit het zicht geïnstalleerd. De montage is flexibel: er zijn toestellen voor plaatsing op de vloer, aan de wand of aan het plafond.

Brink Sun Set

Duurzaam warmwatercomfort
De Brink Sun Set gebruikt de zon om middels zonnecollectoren en een zonneboiler water op te warmen. Bij behoefte aan warm water wordt de zonneboiler als eerste aangesproken, zodat er altijd warm water wordt getapt op een energiezuinige manier. Er zijn drie standaardoplossingen met boilers van 120, 200 en 300 liter. Elke Brink Sun Set is standaard uitgerust met horizontale of verticale zonnecollectoren, zonneboiler, mengventiel, zonnepompgroep, regeling zonnemodule, complete aansluitset en zonnevloeistof. De Brink Sun Set CV-2-200 en CV-3-300 kunnen ook als voorraadboiler dienen.