Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Brugman - radiatoren en ventilatie

Brugman - De essentie van warmte
Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Brugman maakt deel uit van de Vasco Group en biedt u daardoor alle voordelen van de vooruitstrevende Vasco Group visie. Brugman biedt 10 jaar garantie op alle radiatoren op lak en lekdichtheid. Elke radiator is ISO 9001 gecertificeerd, dus met de garantie van de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidsgaranties. Wees klaar voor de toekomst!

Centric Collection

Klaar voor een nieuw CV-tijdperk

De CENTRIC COLLECTION zorgt ervoor dat er steeds optimaal van een warm huis genoten kan worden. De stijlvolle CENTRIC is uitgerust met een slimme, vaste middenaansluiting, die zorgt voor een harmonisch geheel. Een cv-oplossing die uw interieur verwarmt op maat en met een stijlvolle uitstraling. De vlakke gladde voorplaat en de afgeronde afwerking van de PIANO CENTRIC leiden tot een strakke vormgeving die nog wordt benadrukt door de slimme, vaste middenaansluiting. De PIANO CENTRIC bestaat in diverse maatvoeringen. De CENTRIC LINE is verwarmt uw leefruimte op maat en met stijl. Met de intelligente middenaansluiting komt hij tegemoet aan al uw wensen.

Classic Collection

Een authentieke radiator geeft uw woning karakter. 

Vaak wordt in de nieuwbouw en renovatie gekozen voor cv-comfort in zijn originele vorm: de COLUMN radiator. Brugman ledenradiatoren zijn al lang de norm in de markt. Een brok pure nostalgie, met de garantie van een hoogwaardige, innoverende technologie. Brugman biedt u eigentijdse versies van de traditionele ledenradiator. Uitstekend geschikt voor grote, hoge vertrekken waar veel warmte nodig is: herenhuizen, lofts, lange gangen en vintage ruimtes. Brugman ledenradiatoren zijn beschikbaar in diverse maten en uit voeringen en –indien gewenst– met een transparante coating als u een exclusieve kleur zoekt voor uw cv-comfort.

Bathroom Collection

2 verschillende modellen voor Bathroom Collection

Cv-comfort in de badkamer? De MALTA badkamerradiator is een mooie, praktische handdoekradiator. Een stijlvolle combinatie van horizontale ronde buizen op een verticale achterliggende ronde collector. Strak en elegant, met een optimale warmteafgifte. Misschien is de MALTA RONDO met zijn iets opvallender design wel wat voor u. Een badkamerradiator die alles heeft van de Malta en nog iets meer: de licht naar voren gebogen vorm van de buizen. De aparte vormgeving tovert de klassieke handdoekradiator om tot een attractief element dat bijdraagt aan een aangename sfeer in uw badkamer of keuken.

Mini Collection

2 verschillende modellen voor Mini Collection

De Mini Compact is een bescheiden radiator met typische look, hoge warmteafgifte en sierlijke uitstraling. Het elegante, stevige sierrooster en de fraaie zijpanelen geven dit model een kenmerkend uiterlijk. Klein, strak en een zeer hoge warmteafgifte. De Mini is uitermate geschikt vóór glazen puien of als plintradiator. De Piano Mini is één en al design. Een blikvanger, die gekenmerkt wordt door verfijnde en tijdloze uiterlijk