Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Burgerhout - rookgasafvoer- en luchtdistributiesystemen

Burgerhout, toonaangevend in rookgasafvoer- en luchtdistributie-oplossingen

Burgerhout ontwikkelt krachtige, innovatieve rookgasafvoer- en luchtdistributie-oplossingen. Kwaliteit, veiligheid en installatiegemak zitten verweven in al onze producten. Dat het milieuaspect niet uit het oog verloren wordt is voor ons vanzelfsprekend. Hoogwaardig en recyclebaar kunststof, waaraan Burgerhout een aantal unieke eigenschappen toevoegt, kan steeds vaker worden toegepast. Betrouwbare en veilige producten die in veel situaties toegepast kunnen worden vormen onze standaard.

Safe-PP

Star enkelwandig kunststof rookgasafvoer
Safe-PP is dé oplossing voor enkelwandige kunststof rookgasafvoer. Als het gaat om veiligheid neemt Burgerhout geen enkel risico. Daarom heeft Safe-PP unieke kenmerken die garanderen dat de rookgasafvoer 100% gasdicht blijft, ook in de toekomst. Wie kiest voor Safe-PP kan dus met een gerust hart profiteren van de voordelen van kunststof.

TwinSafe

Star concentrisch kunststof push-fit-systeem

Met TwinSafe realiseer je een gecombineerde luchttoevoer- en rookgasafvoersysteem in één. Een doordacht systeem waarbij rookgassen (CO) bij eventuele lekkage niet in de woning kunnen komen. Door de pijp-in-pijp-constructie kunnen de rookgassen bij eventuele lekkage alleen naar buiten of naar de cv-ketel stromen, die hierdoor direct op storing springt.  Dat is de essentie van een gesloten systeem. TwinSafe is “failsafe” en dé veiligheidsvoorziening om risico op koolmonoxide-vergiftiging te verkleinen.

Flex

Flexibel kunststof rookgasafvoer
Met de Flex-familie zijn renovaties in gestapelde bouw snel en met minimale overlast te realiseren. Kleine sparingen volstaan en alle Flex-systemen werken volgens hetzelfde eenvoudige principe. Montage gebeurt met klikverbindingen. Met MiniFlex, Flex, TwinFlex en MultiFlex zijn renovaties soepel op te lossen, zelfs in moeilijke situaties.

MetalFlex

Flexibel rvs rookgasafvoer

MetalFlex is compleet gecertificeerd tot en met de populaire Skyline uitmondingen aan toe. Met zijn unieke trekvaste koppelstukken, voor dubbele zekerheid, biedt het systeem een extra veiligheidsmaatregel. Door de geïntegreerde borgclips in de flex-spie adapter is een duurzame, trekvaste koppeling een feit. Het MetalFlex systeem voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. MetalFlex draagt het kwaliteitskeurmerk Gastec QA en voldoet aan de meest actuele wettelijke eisen.