Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Burgerhout - toonaangevend in rookgasafvoer- en luchtdistributie-oplossingen

Burgerhout, toonaangevend in rookgasafvoer- en luchtdistributie-oplossingen

Burgerhout ontwikkelt krachtige, innovatieve rookgasafvoer- en luchtdistributie-oplossingen. Kwaliteit, veiligheid en installatiegemak zitten verweven in al onze producten. Burgerhout stelt groot belang in duurzaamheid en MVO. Dat het milieuaspect niet uit het oog verloren wordt is voor ons vanzelfsprekend. Onze producten voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke keuringseisen. Hoogwaardig en recyclebaar kunststof, waaraan Burgerhout een aantal unieke eigenschappen toevoegt, kan steeds vaker worden toegepast. Betrouwbare en veilige producten die in veel situaties toegepast kunnen worden vormen onze standaard. Burgerhout maakt deel uit van de internationale M&G Group. M&G Group is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen voor rookgasafvoer en ventilatie. M&G Group is partner van vooraanstaande ketel- en ventilatiefabrikanten.

Flexibel kunststof rookgasafvoer

MiniFlex, Flex, TwinFlex en MultiFlex

Met de Flex-familie van Burgerhout zijn renovaties in gestapelde bouw snel en met minimale overlast te realiseren. Kleine sparingen volstaan en alle Flex-systemen werken volgens hetzelfde eenvoudige principe. Montage gebeurt met klikverbindingen. De Flex-oplossingen hebben vijf unieke voordelen: Dubbelwandig, dubbele zekerheid; gladde binnenwand, beste rookgasafvoer; geen inwerking condens, extra lange levensduur; slim kliksysteem, snel perfect aan te sluiten en zeer gebruiksvriendelijk. Met MiniFlex, Flex, TwinFlex en MultiFlex zijn renovaties soepel op te lossen.

EasySafe

Een innovatief concentrisch push-fit rookgasafvoersysteem

Burgerhout heeft de volgende stap in veiligheid gezet door het innovatieve EasySafe systeem te ontwikkelen. EasySafe is een modulair concentrisch push-fit rookgasafvoersysteem, voorzien van een unieke trekvaste verbinding (trekvastheid>450N). Daarmee is de kans op het losraken van de componenten tot nagenoeg nul gereduceerd. Deze verbinding biedt nog een voordeel: het is niet meer nodig de bochten separaat te beugelen. De combinatie van een volledig kunststof systeem én de slimme toepassing van de trekvaste verbinding resulteert in een unieke oplossing.

Hybalans+ luchtdistributiesysteem

De oplossing voor uw ventilatievraagstuk

Hybalans+ van Burgerhout is een revolutionair luchtdistributiesysteem voor alle ventilatie-vraagstukken. Dit flexibele, modulaire systeem is in elk project toepasbaar. Het is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatiecomfort. Bij dit duurzame systeem is het naregelen bij de ventielen niet meer nodig door het slimme rekenprogramma. De snelle montage middels klikverbindingen zal gegarandeerd in tijdwinst resulteren. Kortom de beste oplossing voor elk ventilatieproject!

Safe-PP

Star enkelwandig kunststof rookgasafvoer

Safe-PP is dé oplossing voor enkelwandige kunststof rookgasafvoer. Als het gaat om veiligheid neemt Burgerhout geen enkel risico. Daarom heeft Safe-PP unieke kenmerken die garanderen dat de rookgasafvoer 100% gasdicht blijft, ook in de toekomst. Met Safe-PP maakt u razendsnel een esthetisch verantwoord parallel systeem, geheel in wit PP. U heeft het gemak van dezelfde materiaalsoort voor rookgasafvoer en luchttoevoer. En u profiteert maximaal van de voordelen van het werken met kunststof. Bij renovatie is een bestaande aluminium rookgasafvoer eenvoudig te vervangen door Safe-PP.