Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Clou. Bath Findings.

Dutch Design op zijn best.

Adembenemend mooi. Puur, ruw en toch ontworpen. Spannend, krachtig en rustig. Vol contrast.
Clou combineert schoonheid, vorm en functie. En ze houden de kwaliteit en betaalbaarheid nauwlettend in de gaten. 
Het resultaat is een veelzijdig, innovatief en perfect uitgebalanceerd productoverzicht. Hun catalogus bevat prijswinnende 
series zoals Hammock, Wash Me en Kaldur. Minimalistisch ontwerp met maximale sfeer. De een mathematischer van aard, 
de ander organischer. Gemaakt van prachtige innovatieve materialen. Voor mensen die exclusief maar toch betaalbaar 
Dutch (badkamer) Design op prijs stellen.

Hammock, badkamermeubel in mat wit

Met push-open en soft-close systeem.

Het Hammock wastafelblad in mat wit aluite combineert zich prachtig met mat wit gelakt meubelwerk. De Hammock meubelserie is opgebouwd uit modulaire componenten. Deze zijn bijna eindeloos te combineren tot een meubelopstelling die past in elke badkamer. De bladen zijn op lengte leverbaar tot 220cm. De ladekasten zijn leverbaar in de maten 40, 70, 90 en 110cm in mat en hoogglans wit. De ladefronten kunnen vervangen worden door 3 houtuitvoeringen in HPL.

Prijswinnend design

Best of the best - Red Dot award 2016

Een woord van de jury: Dit bad voor twee personen maakt indruk met een sterk karakter en een duidelijk ontwerp met een puristisch uiterlijk. Extreem evenwichtig en royaal geproportioneerd, ontvouwt het een hoge sensuele aantrekkingskracht, vooral wanneer vrijstaand geplaatst. De zachte oppervlakken en het opvallende designaccent van de bijpassende badmengkraan spreken de emoties van de gebruikers aan. Het is ideaal voor volwassenen die zich verheugen in een perfecte ruimte te ontspannen, maar ook om  samen met de kinderen te spelen.

Hammock, het eerste echt randloze toilet

Echt randloos, écht functioneel en écht design.

Randloze toiletten zijn de nieuwe norm geworden. Het idee van randloos blijft echter vaak beperkt tot een marketing concept. Het design wordt het slachtoffer van de vraag naar functionaliteit. Bij het Hammock toilet is randloos echter een functionele realiteit. Het Hammock toilet is ontstaan uit de wens om het beste randloze toilet in de markt te realiseren. Zonder compromissen. Zowel functionaliteit als design zijn van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u zelfs geen doorstroombegrenzer nodig. Het Hammock toilet is tot in de kleinste details getest. En daarvoor beperkte Clou zich niet tot de CE-vereisten. Het Hammock toilet doorstaat met glans testen die 50% zwaarder zijn. Het toilet spoelt goed, spoelt volledig en het spettert niet. Én het ziet er fantastisch uit!

Cliff, keramische badkamer planchetten

Vrolijkheid voor de badkamer.

Is jouw badkamer toe aan wat vrolijkheid? Het cliff planchet is geïnspireerd op natuurlijk gevormde stenen. Het idee was om organische vormen als basis te gebruiken voor planchetten in de badkamer. Vaak zijn die hoekig en recht; de Cliff planchetten zijn bedoeld om juist anders te zijn: rond, aanraakbaar en organisch. Daardoor ontstaat een visueel contrast met de vaak rechte, strakke lijnen en vormgeving in de badkamer of doucheruimte. De ronde vormen zijn ook functioneel; aan de bovenzijde vlak en groot genoeg om een flesje douchegel te plaatsen maar aan de voor-en onderzijde glad en zonder scherpe hoeken. Door hun vormgeving loopt het water er gemakkelijk af en zijn ze daardoor ook goed schoon te houden. De ronde vormen nodigen uit tot aanraken en zijn door hun organische uiterlijk echte blikvangers in de badkamer.

New Flush, flinterdunne wanddikte

Onze Flush reeks blaast 20 kaarsjes uit. Welkom New Flush!

De Flush fonteinserie wordt 20 jaar oud. Het succes van deze reeks bewijst dat een gebalanceerd ontwerp voor tijdloze functionaliteit en uitstraling zorgt. Met de New Flush reeks vieren we deze prachtige verjaardag. Dezelfde beproefde verhoudingen met nog meer oog voor detail. Waarvoor kies jij? Een prachtige plug in chroom of RVS? Of ga je voor de strak ogende afvoerplaat? Samen met de flinterdunne wanddikte zijn deze fonteintjes helemaal klaar voor de volgende 20 jaar. De New Flush serie, details bestaan niet.

InBe, strak design moet niet duur zijn

Een complete set tegen budgetprijs!

Is jouw toiletruimte toe aan een restyling? Niet meer zoeken naar een sifon die bij je mooie kraan past. Met deze set is de klus zo geklaard. InBe fonteinset bestaande uit een tijdloos, strak vormgegeven fontein in wit keramiek, een koudwaterkraan, afvoerplug en sifon in chroom. Materialen die eenvoudig zijn in onderhoud en hun uitstraling jarenlang behouden. Waarom verder zoeken?