Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

COMAP - aansluitkoppelingen en regelsystemen

COMAP Belux - Een toonaangevend merk

Als specialist op het gebied van aansluitkoppelingen en regelsystemen ziet Comap het als haar missie bij te dragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen door een combinatie van lagere energiekosten en een hoger comfort en veiligheid. 
Onze systemen en producten dragen rechtstreeks bij tot efficiënte installaties, duurzame systemen en een verhoogde productiviteit op de werf. Het aanbod producten en technologieën van COMAP behoort tot het meest uitgebreide van de markt.

 

Perskoppelingen

SkinPress-perskoppelingen in messing en PPSU voor meerlagenbuizen

De SkinPress-perskoppelingen werden ontworpen met het oog op optimalisering en beveiliging van uw santaire en verwarmingsinstallaties. Het gebruik van de SkinPress-koppelingen is ideaal voor nieuwbouwprojecten: ze zijn gemakkelijk te bewerken (manuele buiging, gebruik van een afroller, lichtheid van de buis) en ze hebben een estetische aanblik (waardoor de buis niet geverfd hoeft te worden). 

MultiSkin meerlagenbuizen

MultiSkin meerlagenbuizen

MultiSkin is geschik voor alle sanitaire en verwarmingstoepassingen. De buizen kunnen zowel bij nieuwe installaties als voor renovaties gebruikt worden. Ze kunnen ingewerkt of zichtbaar geplaatst worden. De MultiSkin is een compleet assortiment meerlagenbuizen met diameters van 14 tot 63mm. Ze zijn gemaakt van PEX/AI/PEX, met een sterke aluminiumkern voor een betere bestendigheid tegen hoge temperaturen en drukwaarden.

Thermostaatkoppen

Senso thermostaatknop

De thermostaatkoppen van COMAP worden tot de beste van Europa gerekend dankzij hun hoge productiekwaliteit en bewezen betrouwbaarheid. Senso voldoet aan alle eisen op het vlak van rendement en uitzicht, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.
Senso® is de eerste gepersonaliseerbare thermostaatknop op de markt. Met de personalisatiekit van 13 kleuren kan de knop het gewenste uiterlijk krijgen zodat hij past in elk interieur.

 

Thermostaatkranen AutoSar

Zelfregulerende thermostaatkraan - AutoSar

Hydraulische uitbalancering compenseert de ongelijke debietverdeling in een verwarmingsinstallatie. Deze ongelijke verdeling wordt veroorzaakt door de kringen (hoogte van de verdiepingen, afstand tot de hoofdaanvoer, bochten, drukverliezen,...). Op die manier heerst overal in het gebouw hetzelfde comfort en wordt het energieverbruik geoptimaliseerd. COMAP bouwde een verschildrukregelaar in een thermostaatkraan. Deze zorgt ervoor dat het debiet van elke radiator constant blijft, ongeacht de drukschommelingen.